Azért álmodtam meg a KMT Akadémiát, hogy összefogja és támogassa a komplex mozgásterápiás fejlesztők munkáját, segítse a szakmai fejlődésüket valamint mederbe terelje és segítse a komplex mozgásterápiával kapcsolatos kutatásokat, a módszer továbbfejlődését. Melléktevékenységként pedig végezzen felvilágosító, ismeretterjesztő munkát nem csak a komplex mozgásterápia témájában, hanem a kapcsolódó tudományterületen is.

Ahhoz, hogy megvalósíthassa ezeket a célokat többféle tevékenységet is végez az Akadémia:
1. A tagjai számára kurzusokat indít, amelyekkel frissen tartható vagy éppen továbbfejleszthető a komplex mozgásterápiás tanfolyamot végzett fejlesztők tudása.
2. A tanfolyamok teljesítésével elérhetővé válnak további fokozatok a fejlesztők számára. Ezen fokozatok teljesítése természetesen nem kötelező, de aki szeretne jobban elmélyülni a komplex mozgásterápiában, esetleg idővel szeretne bekapcsolódni a képzések tartásába az az Akadémia képzési rendszerén keresztül erre lehetőséget kap.
3. Ösztöndíjas helyeket kínál azoknak, akik szeretnének a komplex mozgásterápiás módszerrel kapcsolatos kutatásokban elmélyülni. Mederbe tereli a kutatásokat, témát és lehetőséget biztosít, segíti a kutatások publikálását. Segít a hasonló kutatási téma után érdeklődő kutatóknak egymásra találni és együttműködni.
4. Szerepet kíván vállalni a külföldi szakirodalom magyarra fordításában, és magyar nyelvű kiadásában. Ennek elősegítésére szintén ösztöndíj programot hirdet.
5. Az Akadémia tagjai számára kedvezményeket biztosít a különböző képzések, konferenciák, kiadványok árából.
6. Az Akadémia összefogja és keretet biztosít a bázisintézmények és referencia intézmények működésének.
A fentieken túl folyamatosan bővíteni fogom az Akadémia által nyújtott szolgáltatások és lehetőségek körét. Ez azonban egy idő- és erőforrás igényes folyamat. A tagság folyamatos bővülése viszont megteremti majd annak a lehetőségét, hogy egyre több erőforrást fordítsunk az akadémia fejlesztésére. A tagok visszajelzései pedig kijelölik a fejlesztés irányát!

Szeretném, ha az Akadémia szellemisége azt a nyitottságot, mindenkivel szembeni elfogadást tükrözné, amit már a tanfolyamokon, illetve a munkaközösségben is megtapasztalhattatok. Az Akadémiához kapcsolódóan fognak működni olyan fórumok, ahová más fejlesztőeljárások művelői valamint laikus érdeklődők, szülők is felvételt nyerhetnek. Ez jól szolgálhatja a komplex mozgásterápiával kapcsolatos ismeretterjesztést, de a módszer népszerűsítését, a szakmaközi tapasztalatcserét és akár a fejlesztő munkátok propagálását is.
Fóruma kíván lenni az Akadémia annak is, hogy a fejlesztés után érdeklődő szülők könnyen megtalálják a közelükben dolgozó komplex mozgásterápiás fejlesztőt, és gyorsan korrekt képet kaphassanak annak szakmai felkészültségéről, valamint a komplex mozgásterápiában való jártasságáról.

Ha elvégezted a Komplex mozgásterápia tanfolyamot és szeretnél tovább fejlődni, szívesen csatlakoznál a KMT Akadémia minősítő, képző, továbbképző, kutató/fejlesztő és ismeretterjesztő szervezetéhez köztünk a helyed!

A KMT Akadémia tagsági rendszere:
1) Rendes tagság:
• Szakmai megújulási lehetőség
• Szakmai fejlődési lehetőség
• Fokozatok és besorolások használata
• Komplex mozgásterápia védjegy használata
• Kedvezmények
• Korlátlan idejű ingyenes alaptanfolyam ismétlési lehetőség
• Ingyenes részvétel a havonta megrendezésre kerülő mini konferencián
• 60 órás tanfolyam videóanyagának korlátlan idejű elérése
• Konferenciák előadásainak korlátlan idejű elérése
• Neuropedagógus cím megszerzésének kedvezményes lehetősége

2) Prémium tagság:
• Minden, amit a rendes tagság tartalmaz
• Videótár elérése a fejlesztő mozgásokról
• Ingyenes részvétel a havi rendszerességgel megrendezésre kerülő online minikonferenciákon, szakmai konzultációkon
• Személyedre szabott statikus honlap saját subdomain címmel
• A honlap megújítása, új anyagok közzététele, hozott anyagokból évente egyszer, ingyenesen


A regisztrációs díjak:
• Rendes tagság:
○ 1/4 év: 11.430 Ft (3.810 Ft/hó) + 1 ingyenes hónap (határidőre történő fizetés esetén)
○ 1/2 év: 20.320 Ft (3.387 Ft/hó) + 2 ingyenes hónapot adunk ezen felül ajándékba határidőre történő fizetés esetén
○ 1 év: 38.100 Ft (3.175 Ft/hó) + 4 ingyenes hónapot adunk ezen felül ajándékba határidőre történő fizetés esetén
• Prémium tagság:
○ 1 év: 76.200 Ft (6.350 Ft/hó) + 4 ingyenes hónap adunk ajándékba határidőre történő fizetés esetén.

A regisztrációdat bármikor lemondhatod, azt viszont fontold meg a díjfizetési gyakoriság beállításánál, hogy ebben az esetben az általad egyszer már befizetett díjakat nem tudjuk sem részben, sem egészben visszaadni neked!

Ide kattintva tudsz regisztrálni Akadémiai tagnak:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.