Salamon Bernadett

Regisztrált fejlesztő

Tanúsítvány sorszáma: 043/2022

Telefonszám: +36 70/417 5974

Email: salamonbetti@gmail.com

Helyszín: Zalaszentgrót

Időbeosztás: Hétfő, Szerda, Péntek: 16.45-17.30, és egyéni időpont foglalás alapján

Tevékenység: Közel 10 éve foglalkozom a mozgással. 2015-ben fitness edzői végzettséget szereztem. Ezt követően folyamatosan ástam bele magam a mozgás különböző életkorokra, idegrendszerre, szervezetre gyakorolt hatásainak szakirodalmába. Edzői és táplálkozási tanácsadói tevékenységet folytattam. Közben környezetemben azt érzékeltem, hogy egyre több gyermek él mozgásszegény életmódot, és már kisgyermekkorban valamilyen mozgásszervi problémával küzd, mozgásfejlődésük során pedig kimarad egy-egy fontos állomás. Az óvodapedagógia felé fordultam, hogy még jobban megismerhessem ezt a korosztályt, hiszen, ha minél korábban elkezdjük a fejlesztést, annál hamarabb tapasztalhatja meg a gyermek a jótékony hatásait. Közben több továbbképzésen is részt vettem, majd megismerkedtem Kulcsár Mihályné, Panni néni módszerével a komplex mozgásterápiával.
Ezen kívül rendelkezem pedagógus szakvizsgával, közoktatási vezetői végzettséggel, valamint szakvizsgás specializációval, köznevelési vezető, szakértői végzettséggel is.
Jelenleg mozgásfejlesztő kiscsoportos foglalkozásokat, iskolaelőkészítést mozgással és egyéni komplex mozgásterápiás foglalkozásokat is tartok bármely korosztály számára.
“A mozgás sok mindenre orvosság, de nincs olyan gyógyszer, amely a mozgást helyettesítené.” (görög mondás)
Keressen bizalommal!

 

 

 

 

 

 

 

X