Azért álmodtam meg a KMT Akadémiát, hogy összefogja és támogassa a Komplex Mozgásterápiás fejlesztők munkáját, segítse a szakmai fejlődésüket, valamint mederbe terelje a Komplex Mozgásterápiával kapcsolatos kutatásokat, a módszer továbbfejlődését. Melléktevékenységként pedig végezzen felvilágosító, ismeretterjesztő munkát nem csak a Komplex Mozgásterápia témájában, hanem a kapcsolódó tudományterületen is.

Ahhoz, hogy megvalósíthassa ezeket a célokat többféle tevékenységet is végez az Akadémia:

 1. Az Akadémia biztosítja tagjai számára a Komplex mozgásterápia védjegy használatát, ezzel tanúsítva a tagok elköteleződését a magas színvonalú szakmai fejlesztő munka mellett.
 2. A tagjai számára tanfolyamokat indít, amelyekkel frissen tartható vagy éppen továbbfejleszthető a Komplex mozgásterápiás továbbképzést végzett fejlesztők tudása.
 3. Az Akadémiai tagsággal objektív visszajelzést lehet szerezni az elméleti és gyakorlati felkészültségről. Ezt a visszajelzést az Akadémiai Fokozatok biztosítják A fokozatok teljesítése természetesen nem kötelező, de aki szeretne jobban elmélyülni a komplex mozgásterápia elméletében és gyakorlatában illetve szeretné megszerezni a Neuropedagógus védjegy használati jogát az az Akadémia képzési rendszerén keresztül erre lehetőséget kap.
 4. Ösztöndíj lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnének a komplex mozgásterápiás módszerrel kapcsolatos kutatásokban elmélyülni. Mederbe tereli a kutatásokat, témákat ajánl és segíti a kutatások publikálását. Közvetítő szerepet vállal a hasonló kutatási téma után érdeklődő kutatók egymásra találásában és együttműködésében.
 5. Szerepet vállal a külföldi szakirodalom magyarra fordításában és magyar nyelvű kiadásában.
 6. Az Akadémia tagjai számára kedvezményeket biztosít a különböző képzések, konferenciák, kiadványok árából.
 7. Az Akadémia keretet biztosít a partnerintézmények intézmények működésének.
 8. Az Akadémia ismeretterjesztő tevékenységet végez a szülők, pedagógusok és fejlesztő kollégák számára a fejlesztéssel, neveléssel kapcsolatos témákban.

Elvégezted a Komplex mozgásterápia tanfolyamot?

Szeretnél tovább fejlődni, szívesen csatlakoznál a KMT Akadémia minősítő, képző, továbbképző, kutató/fejlesztő és ismeretterjesztő szervezetéhez? 

Köztünk a helyed!

Ezt nyújtja az akadémiai tagság:

 • Ingyenes hozzáférés a havonta jelentkező KMT Akadémia ÉLŐ szakmai beszélgetéséhez
 • A 60 órás Komplex mozgásterápia továbbképzés videóanyagának korlátlan idejű elérése
 • Konferenciák előadásainak korlátlan idejű elérése
 • Letölthető videótár elérése a fejlesztő mozgásokról
 • Automatizált feladatsor összeállító táblázat elérése
 • Neuropedagógus cím megszerzésének kedvezményes lehetősége
 • Megjelenés a KMT Akadémia honlapján
 • Szakmai megújulási lehetőség
 • Szakmai fejlődési lehetőség
 • Fokozatok és besorolások használata
 • Komplex mozgásterápia védjegy használata
 • Kedvezmények a képzések és az éves konferencia részvételi díjából
 • Korlátlan idejű ingyenes alaptanfolyam ismétlési lehetőség
 • Egyedi, névre szóló, kmtakademia.hu-ra végződő domain név (külön kérésre, extra díj fizetése nélkül, amelyet átirányítunk az általad kért címre). Kérésedre szívesen ajánlunk szakembert is, aki a honlapodat kedvezményes áron elkészíti. 

Akadémiai tagsági díjak a díjfizetés gyakorisága szerint:

 • 1/4 év: 18.000 Ft (6.000 Ft/hó)
 • 1/2 év: 36.000 Ft (5.143 Ft/hó) +1 ingyenes hónapot adunk ezen felül ajándékba határidőre történő fizetés esetén
 • 1 év:  72.000 Ft (4.800 Ft/hó) +3 ingyenes hónapot adunk ezen felül ajándékba határidőre történő fizetés esetén

A tagság mindig 1 évre szól, függetlenül a díjfizetés gyakoriságától! Tehát, ha nem az éves díjfizetést választottad, akkor a tagságod lejártáig automatikusan küldjük a következő díjbekérőt. Az 1 év lejárta után nyilatkoznod kell a tagságod meghosszabbításáról, és ekkor változtathatsz a díjfizetés ütemezésén is.

A már befizetett díjakat nem áll módunkban sem részben, sem egészben visszafizetni!

Ha a tagságod azért szűnik meg, mert a tagsági éven belül több, mint 30 napos fizetési késedelembe estél, akkor a tagság megújítása csak az elmaradt tagsági díj kifizetésével és  éves díjfizetés választásával lehetséges.

Szeretettel várunk tagjaink közé!

Itt tudsz regisztrálni!

REGISZTRÁCIÓ