A nálunk végzettek elégedettsége és visszajelzése nagyon fontos számunkra. Minden tanfolyam végén egy anonim értékelő kérdőív kitöltésére kérjük őket, amely nem puszta formalitás. A beérkezett válaszok meghatározzák fejlesztéseink irányát. Oktatóink folyamatosan képzik magukat szakmailag, így számukra is meghatározó, hogy ezt hogyan értékelik őket a résztvevők, mennyire elégedettek.

Észrevételei, javaslatai a tanfolyam tartalmával, az előadók tevékenységével kapcsolatban:

Gyuri nagyon felkészült, hiteles szakember, érthetően, érdekesen adta át az információt. A képzés tartalmilag, szervezésileg is kiváló volt, örülök, hogy részt vettem rajta.

Inkább csak észrevétel és köszönetnyilvánítás: Nagyon felkészült, nagytudású szakember. Kommunikációja, előadói stílusa motiváló, gondolkodásra ösztönző. Átgondolt az online oktatás koncepciója is. Előzetesen tartottam ettől a tanulási formától, de nem akartam elhalasztani a részvételt. Nem bántam meg. Sokkal többet szeretnék még megtudni a mozgásfejlesztésről, szeretnék elmélyülni, fejlődni benne. Nagy-nagy köszönet Panni néninek a módszer kidolgozásáért és fiának az átadásért.

A tanfolyam alatt a bennem is és a többiekben is megfogalmazódott kérdések alapján, úgy érzékeltem a dominanciával kapcsolatos területek okoztak némi bizonytalanságot. Talán ez a rész szorulna részletesebb magyarázatra. Mindennel elégedett voltam, az előadás színvonalas, a tanfolyam nagyon hasznos. Köszönöm 🙂

Gyuri hozzáállása és szeretetteljes személyisége mindig átsegített a nehezebb pontokon. Tetszett a mindig megbízható pontosság és az információkhoz való hozzáférés könnyítése, az ehhez adott sok-sok segítség.

Nagyon tetszett a pontosság, az idővel való gazdálkodás. Gyuri szakértelme, kedves személyisége, segítő hozzáállása példaértékű.

Gyuri, nagyon kedves, rugalmas és nyugodt személyiség vagy , hatalmas szakmai tudással. Számomra nagyon inspiráló voltál. Gratuálok a tanfolyam online megvalósításához, profi munka! Látszik a sok befektetett munka és idő, meg energia. Jó volt Tőled tanulni, nagyon köszönöm! 🙂

Észrevételei javaslatai a tanfolyam tárgyi feltételeivel, technikai lebonyolításával kapcsolatban:

Jó lett volna a könyvvel a kezünkben részt venni az oktatáson, nem utólag megkapni. De így is teljesíthető, csak szerettem volna olvasgatni közben.

(A könyvvel kapcsolatban több ilyen visszajelzés is érkezett, ezért átgondoltuk, és a következő online tanfolyamon már a képzés előtt eljuttatjuk a könyvet a résztvevőkhöz, nem csak PDF formátumban lesz elérhető.)

Nagyon jók a videók, ppt-k. Jól értelmezhetőek, láthatóak, jó, hogy egy darabig visszanézhetőek.

Teljesen rendben, jól ment a lebonyolítás

Nagy segítség volt, hogy osztott képernyőn megmutatta Gyuri a felületeket, amin dolgoznunk kellett.