A nálunk végzettek elégedettsége és visszajelzése nagyon fontos számunkra. Minden tanfolyam végén egy anonim értékelő kérdőív kitöltésére kérjük a résztvevőket, amely nem puszta formalitás. A beérkezett válaszok meghatározzák fejlesztéseink irányát. Oktatóink folyamatosan képzik magukat szakmailag, így számukra is meghatározó, hogy ezt hogyan értékelik őket a résztvevők, mennyire elégedettek.

2023.11.24-26. és 2023.12.01-03., Budapest/online

A továbbképzési program tartalmát érintő információk (1-5-ig értékelve)
Személyes részvétel Online részvétel
Megvalósította-e a program a kitűzött célokat? Megfelelt-e az elvárásoknak? 4,75 4,92
Mennyire voltak újszerűek a képzésen megismert információk? 4,31 4,32
Mennyire tudja a gyakorlatban hasznosítani a továbbképzésen tanultakat? 4,94 4,56
Mennyire voltak megfelelőek az alkalmazott oktatási módszerek? 4,50 4,72
Teljesíthetők voltak-e a továbbképzés előírt követelményei? 5,00 5,00
Megfelelő volt-e az ismeretek ellenőrzésének módja? 4,80 4,92
Hogyan ítéli meg az oktatók munkáját, felkészültségét? 4,94 5,00

 

A továbbképzés tárgyi, technikai tapasztalata (1-5-ig értékelve) Személyes részvétel Online részvétel
Megfelelőek voltak-e a képzés tárgyi feltételei? 5,00 4,56
Megfelelő volt-e a továbbképzés szervezettsége? 4,81 4,84

 

Észrevételei, javaslatai a tanfolyam tartalmával, az előadók tevékenységével kapcsolatban:

 1. Minden kérdésre mindig kielégítő választ kaptam.
 2. Kevesebb elmélet kellene. Jó volt a sokszínűség: „szanelmélet”, „stresszoldó technika”, ami gyakorlatban hasznosítható
 3. A frontális oktatás borzasztó volt. Sokkal aktívabb, interaktívabb képzést vártam. Főleg, hogy ellentmondásos, hogy a képzésen sokszor elhangzott mennyire nem jó így tanulni, miközben így zajlott az oktatás.
 4. Több hangsúlyt helyeztem volna a mozgásanyagra, illetve arra hogy melyik feladat, melyik agyi területtel függ össze. Annál a feladatnál kiemelve, amelyiket éppen gyakoroljuk.
 5. Nekem jobban tetszett volna, ha több torna van benne. Jobb lett volna, ha a két hét között lett volna egy szabad hétvége. – ülepedni olvasni átgondolni.
 6. Úgy gondolom, hogy több órát kellett volna szánni a felmérőre, a kijött eredményekre írt fejlesztésre és a gyakorlatokra és kevesebb időt a tanfolyam elején elhangzottakra, hiszen mindenki pedagógus végzettséggel rendelkezik a jelenlévők közül, ezért már ismertek, tanultak voltak azok az információk. Jónak látom megalapozni a tanfolyamot az elméleti résszel, ahogy ez történt, csak szerintem kicsit rövidebb elmélet kellett volna és a felmérővel, feladatokkal több idő.
 7. Fontosak voltak az elméleti alapok az idegrendszer működésével, felépítésével kapcsolatosan, de szerintem sok olyan is elhangzott, ami minden pedagógus, vagy gyakorló szülő számára egyértelmű. Ezek helyett több időt szánnék a tényleges, gyakorlati részekre. Amint tapasztalható is volt, hogy ezeknél a részeknél élénkült fel a résztvevők kommunikációja, egyből záporoztak a kérdések.
 8. Minden tökéletes volt.
 9. Nagyon érdekes volt, gyakorlatközpontú, sok új ismeretet szereztem, a képzők teljes mértékeben felkészültek voltak szakmailag.
 10. Csak technikai problémák voltak
 11. Megújítani, frissíteni, aktualizálni a videókat és az anyagot.
 12. Érdemes lenne megújítani, frissíteni a videókat (2017) minőségben is és a mozgások leírása mellé szemléltető ábrákat, fotókat tenni.
 13. A fejlesztő gyakorlatsorok kicsit lassabb áttanulmányozása megnyugtató lenne. Az előadók felkészültek, segítőkészek voltak.
 14. Nagyon érdekes volt, rengeteg hasznos, új ismeretet szereztem, az előadók szakmailag tökéletesen felkészültek voltak.

Észrevételei javaslatai a tanfolyam tárgyi feltételeivel, technikai lebonyolításával kapcsolatban:

 1. Résztvevőként frusztráló, hogy együtt zajlik az online és az élő oktatás. Sokszor felesleges idő ment el a technikai dolgokkal.
 2. Az 5. és 6. napon elég zavaró volt a hang akadozása, de ettől eltekintve rendben volt.
 3. Mindennel teljesen elégedett voltam.
 4. Minden rendben volt.
 5. Teljes mértékben elégedett voltam, a kisebb technikai problémákat igyekeztek azonnal megoldani és ez sikerült is.
 6. Néhány helyen volt eltérés a megkapott anyagokban, mert a videók nem voltak mindenhol a legfrissebbek.
 7. Oline-osokkal is tornázás élőben, az eszközök pontos leírásának korábbi elküldése, hogy beszerezhetőek legyenek hamarabb (A szükséges eszközök listáját már a jelentkezés visszaigazolásakor elküldjük, illetve honlapunkon is elérhető ez az információ.)
 8. Követhető, érthető volt.
 9. Teljes mértékben elégedett voltam, a kisebb technikai problémákat igyekeztek megoldani és ez sikerült is mindig.