A magatartási problémák okai, megelőzésének lehetőségei és technikák a magatartási problémák kezelésére tanfolyam – Budapest

3 napos, nem akkreditált továbbképzés, amelyet az intézményvezető 24 órás pedagógus továbbképzésként elismerhet a pedagógus továbbképzési rendszeren belül!

Mit nyújt számodra ez a képzés?
→ Gyakorlati segítséget a magatartási problémák kezelésére!
→ Kipróbált, az életben bevált technikákat, fogásokat!
→ Elfogadó, támogató, a személyes fejlődésedet segítő légkört!
→ A pedagógiai képességeid fejlesztésének lehetőségét!
→ Érthető formában megfogalmazott, gyakorlati példákkal alátámasztott elméleti ismereteket a magatartási problémák okairól!
→ Felkészült, emberséges, barátságos oktatókat!
→ Egy helyet, ahol nem csak beszélnek a szükséges pedagógiai változtatásokról, hanem mindent megmutatnak a gyakorlatban is!

Kiknek ajánljuk ezt a képzést?
→ Elsősorban általános iskolában, alsó vagy felső tagozaton dolgozó pedagógusoknak, akik szeretnének mélyebb megértéshez és hatékony eszközökhöz jutni a magatartási problémák kezeléséhez!
→ Fejlesztő szakembereknek, gyógypedagógusoknak, konduktoroknak, akik szeretnének használható technikákat tanulni, hogy még hatékonyabban tudjanak dolgozni a hozzájuk segítségért forduló gyerekekkel!
→ Óvodapedagógusoknak, aki nyitottak arra, hogy dolgozzanak az alapvetően iskolás korosztályban kipróbált módszerek óvodás korosztályra történő adaptálásán!
→ Minden érdeklődőnek, aki szívesen szerezne mélyebb ismereteket a magatartási problémák okairól, megelőzésük lehetőségeiről és tanulna technikákat a kezelésükre!

A tanfolyam anyagának megértéséhet alapvető pedagógiai, pszichológiai, fejlődéslélektani ismeretek, valamint gyermeke oktatásában, nevelésében szerzett gyakorlati tapasztalat szükséges!
A képzés 3 napos nem akkreditált képzés, amelyet az intézményvezető 24 órás pedagógus továbbképzésként elismerhet!

A képzés időpontja: 2022.04.01-2022.04.03.
A képzés helyszíne: Mozgatórugó Fejlesztőház (1132 Budapest, Kresz Géza u. 29. 1. em. 3.)
Jelentkezési határidő: 2022.03.23. 12:00 óra

A képzés díja: 59.000 Ft
KMT munkaközösség (Facebook csoport) tagoknak: 53.000 Ft
KMT Akadémia tagoknak: 47.000 Ft

A jelentkezés véglegesítéséhez regisztrációs díj fizetése szükséges. A regisztrációs díj összege 14.000 Ft. A számlázási adatlapon részletezett feltételek betartása esetén a tanfolyam díjából a regisztrációs díj összegével egyező összegű kedvezményt adunk! (A regisztrációs díjat levonjuk a részvételi díjból!)

JELENTKEZÉS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük