A trénerek titkai – Trénerképzés pedagógusoknak, Kecskemét

Mi a közös egy tréner és egy pedagógus munkájában? Mindkettőnek ugyanaz a célja: hogyan tud úgy oktatni, hogy a résztvevők is elégedettek legyenek, de közben a kitűzött célok is megvalósuljanak. Ehhez pont azt a két célt kell egyszerre megvalósítania, amit pedagógusként is annyira szeretnénk: hogy élvezetes és hatékony legyen egyszerre a tanítási-tanulási folyamat.

A tanfolyam során megszerezhető tudás magában foglalja a tréningek tartásához szükséges alapvető elméleti ismereteket, valamint ezek saját élményű megtapasztalását.
Az itt megszerzett ismeretek segíthetnek abban, hogy a pedagógus másképp építse fel az oktató munkáját. A gyerekeknek és a pedagógusoknak is élvezetesebb legyen a tanítás-tanulási folyamat. Segíthet a szülői értekezletek hatékonyabbá tételében, a magatartási problémák hatékonyabb kezelésében a gyerekközösségben. Jobb, élvezetesebb előadókká válhatnak általa, elsajátíthatnak és gyakorolhatnak együttműködésen alapuló oktatási és személyiségfejlesztési munkaformákat. Tanulhatnak konfliktuskezelő eljárásokat, és azt is megtanulhatják, ezt hogyan érdemes beilleszteni egy közösség életébe úgy, hogy működjön is. Ebbe az irányba kínál egy nagy lépést a kollégáknak ez a képzés.

Aki szeretné magát kipróbálni a közszférán kívül is: tanulócsoportokban, fizetős szakkörökben vagy éppen felnőtteknek kínálna képzéseket, esetleg üzleti tréningeket szeretne tartani, első lépésnek jó választás a tanfolyamunk. Egy 6 napos képzéstől még nem lesz valaki profi tréner, de elindulhat az ehhez vezető úton.
Nekik a KMT Akadémia keretein belül kínálunk szakmai támogatást, ha szeretnének tovább fejlődni ezen a területen. Ingyenes online szakmai segítségnyújtást, egyéni konzultációs és coaching lehetőségeket a szakmai fejlődéshez.
A képzés része a komplex mozgásterápia oktatóvá válásnak is, a KMT szupervízor fokozat megszerzéséhez kötelező elvégzeni ezt, vagy ezzel egyenértékű képzést.
Már végzett trénerek jelentkezését is várjuk, mert nekik is értékes tartalmakkal szolgálhat a tanfolyam.

A tanfolyam időpontjai: 2019.02.23-25. és 2019.03.29-31.
Naponta 8.30 – 16.30.
Helyszín: Kecskemét (pontosabb helyszín később)

A tanfolyam díja: 96.000 Ft (2×48.000,- Ft), egy összegben befizetve 86.400,- Ft.
KMT munkaközösségi tagoknak 90.000,- Ft (2×45.000,- Ft), egy összegben befizetve 81.000,- Ft.
KMT Akadémia tagoknak 72.000,- Ft (2×36.000,- Ft), egy összegben befizetve 65.000,- Ft.

Jelentkezési határidő: 2019.02.15. 12 óra!
A jelentkezést jelentkezési lap elküldésével is meg kell erősíteni!
Online jelentkezési lap:
https://goo.gl/forms/WGaaqhIo3fSu8pAI3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük