Bepillantás a csoportos komplex mozgásterápiába tanfolyam, Budapest/online

A komplex mozgásterápia egy pedagógiai fejlesztőeljárás, amelyet Kulcsár Mihályné, Panni néni dolgozott ki a saját gyakorlata alapján. Jól használható a tanulási nehézségek megelőzésére és a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek fejlesztésére.

A képzés résztvevői betekintést kapnak a Komplex mozgásterápia, mint pedagógia fejlesztőeljárás elméleti alapjaiba. Megismerkednek a fejlesztő feladatsorok összeállításának alapelveivel, a csoportos fejlesztés alapelveivel, a fejlesztő program működésével. Sajátélményű tapasztalatot szerezhetnek egy 8 hónapra szóló, a Komplex mozgásterápia alapelvei alapján összeállított, nagy létszámú csoportok (pl.: egy iskolai osztály) fejlesztésére szolgáló mozgásos fejlesztőprogramról.

A résztvevők közé elsősorban az óvodapedagógusokat, fejlesztőpedagógusokat, tanítókat, testnevelőket és gyógytestnevelőket, gyerekjóga oktatókat várjuk, de a képzés nyitott minden érdeklődő számára.
A képzésen való részvételnek nem előfeltétele a 60 órás komplex mozgásterápia tanfolyam elvégzése.
Online részvétel esetén a képzés kontakt órái Microsoft Teams-en keresztül zajlanak, amelyhez a regisztrációkor megadott email címére küldött meghívóval tud majd csatlakozni.
A fejlesztő mozgások megtanulásához videós tananyagot biztosítunk, amelyet a képzést követően minimum 30 napig elérhetnek.
A tanfolyam 2 napos.
A képzés minden résztvevője igazolást kap a részvételről.

A tanfolyam időpontjai: 2022.02.25-26.

A tanfolyam napirendje:
8:30-9:00 regisztráció
9:00-10:30 képzés
10:30-11:00 szünet
11:00-12:30 képzés
12:30-13:30 szünet
13:30-15:00 képzés

Helyszín: Ozoana West Mozgásstúdió (1132 Budapest, Kresz Géza u. 29.) személyes részvétellel, vagy ONLINE
Jelentkezési határidő: 2022.02.11. 12:00 óra
A tanfolyam oktatói: Kulcsár György Neuropedagógus, Komplex mozgásterápia oktató, a KMT Akadémia szakmai vezetője, Életvezetési mentor, és Rumi Melinda, neuropedagógus, a KMT Akadémia Neuropedagógiai Intézet szakmai vezetője, Komplex mozgásterápia oktató

A tanfolyam díja: 35.000 Ft.
KMT munkaközösségi tagoknak 31.500 Ft.
KMT Akadémia tagoknak 28.000 Ft.

A jelentkezés véglegesítéséhez regisztrációs díj fizetése szükséges. A regisztrációs díj összege 7.000 Ft. A számlázási adatlapon részletezett feltételek betartása esetén a tanfolyam díjából a regisztrációs díj összegével egyező mértékű üzletpolitikai kedvezményt adunk!.

 

JELENTKEZÉS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük