TELT HÁZ! Haladó Komplex mozgásterápia – Budapest

A TANFOLYAM LÉTSZÁMA BETELT! A TOVÁBBI JELENTKEZŐK VÁRÓLISTÁRA KERÜLNEK!
Ezt a képzést az igazán elkötelezett KMT fejlesztőknek szánjuk!
Részletesen megismerheted és gyakorolhatod a KMT „titkos” gyakorlatait, a hivatalos protokollban nem szereplő fejlesztő mozgásokat. Ezeket a mozgásokat ilyen terjedelemben és részletességgel, ilyen bőséges szakmai magyarázatokkal még sehol máshol nem tettük közzé!
Elsajátíthatod az írás és az olvasás reedukációjának alapjait, hogy még hatékonyabban tudj segíteni azoknak a gyerekeknek is, akiknek a mozgásfejlesztés önmagában nem lenne elég!
Ha elvégzed, nagyobb magabiztosságra tehetsz szert a szülőkkel és a gyermekekkel való kommunikációban!
Megtanulhatod hatékonyabban segíteni a szülőt a saját gyermeke motiválásában!
Fejlesztheted a fejlesztői attitűdödet és szemléletedet, amely által a gyermekekkel, szülőkkel és más segítő szakemberekkel való kapcsolataid is harmonikusabbá válhatnak!
Ez a képzés azoknak szól, akik nem félnek újat tanulni!
Készek elmélyíteni az eddig megszerzett Komplex mozgásterápiás ismereteiket!
Önismereti nyitottsággal rendelkeznek és elég bátrak ahhoz, hogy saját maguk jobb megismerése és fejlesztése által még professzionálisabb KMT fejlesztővé váljanak!
A képzés elsősorban gyakorlati jellegű, részben önismereti fókuszú, ezért csak akkor ajánlatos jelentkezned rá, ha készen állsz egy kisebb létszámú csoportban egymással gyakorolva, sokszor játékosan tanulni és fejlődni!
A képzés elvégzése kizárólag személyes részvétellel lehetséges!
A járványügyi szabályok változásának függvényében elképzelhető, hogy a részvételhez szükséged lesz védettségi igazolványra! Ezt a jelentkezés során kérlek, hogy mérlegeld!
A képzésen résztvevők létszáma limitált!
Időpont: 2021.12.03-05.
Naponta 09:00-17:00 óráig.
A képzésre csak akkor jelentkezhetsz, ha rendelkezel tanúsítvánnyal a 60 órás, akkreditált Mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására vagy a Komplex mozgásterápia továbbképzés című továbbképzések valamelyikéről!
A képzés nem akkreditált bejelentésköteles felnőttképzés, amely tanúsítvánnyal zárul. A kiállított tanúsítvány munkakör betöltésére, tevékenység végzésére nem jogosít, de a képzésen tanultak alkalmazására a mindennapi munkád és tevékenységeid során feljogosít! 24 órás képzésként az intézményvezető által pedagógus továbbképzésként elismerhető!
Részvételi díj: 59.000,- Ft
A Komplex Mozgásterápiás Fejlesztők munkaközössége Facebook csoport tagjainak 53.000,- Ft.
KMT Akadémia tagoknak 47.000,- Ft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük