Komplex mozgásterápia szakmai nap

Jelentkezési határidő: 2024.08.24. 12 óra

Ez a szakmai nap a Komplex mozgásterápia módszertanában járatos szakembereknek szól. Jó alkalom arra, hogy találkozzunk egymással, tapasztalatokat cseréljünk, megismerkedjünk a módszert érintő újdonságokkal, tájékozódjunk a KMT-t jól kiegészítő más fejlesztő módszertanokról.

Részvételre jogosultak köre: KMT alaptanfolyamot vagy csoportos KMT tanfolyamot végzettek.

Milyen problémára nyújt megoldást a szakmai nap?

Program

Vendégelőadónk:

Csekőné Szabó Anikó

A Zandaka alapítója, Tanulási coach, Élménytréner, Szülő -, Junior-, Life coach, Mozgásterápiás fejlesztő, Stresszkezelési tanácsadó

2018 óta már egy közel 200 fős coach csoportottal van szerencsém együtt dolgozni, akikkel közösen azon munkálkodunk nap, mint nap, hogy a Tanulás valóban öröm legyen minden kicsinek és nagynak!

3 gyermek édesanyja vagyok és saját bőrömön, nem csak pedagógusként tapasztalom az oktatás nehézségeit. A gyermekek óriási tehernek vannak kitéve. 2006 óta tanítok, de ez a súly már egyre elviselhetetlenebb, hiszen minden irányba meg kell felelnie mind a gyermekeknek, pedagógusoknak és a szülőknek is egyaránt. Azon dolgozom immár 6. éve, hogy ez a teher egyre könnyebb és könnyebb legyen mindenki számára. Játékos módszerekben ötvöztük a coachingot, a személyiségfejlesztést, a kognitív képességek fejlődését, az agyféltekék harmonikus működését és a stresszkezelést. Kiadványainkkal, workshopokkal, képzésekkel, tréningekkel és gyakran ingyenes tanácsadással segítjük a hozzánk fordulókat.

Előadásom címe:

Személyiségfejlesztés játékos módszerekkel általános iskolában

Milyen előnyökkel jár a részvétel a szakmai napon?

Részvételi díj

0 Ft
  • Regisztrációs díj:
  • Kedvezmény nélkül 29.900 Ft
  • "Komplex mozgásterápiás fejlesztők munkaközössége" Facebook csoport tagoknak 23.900 Ft
  • KMT Akadémia tagoknak 2.900 Ft

A jelentkezés folyamata

Online jelentkezési lap kitöltése

A jelentkezési lap kitöltésétől számított 2 munkanapon belül a jelentkezéskor megadott email címedre elküldjük a további tudnivalókat.

Számlázási adatlap kitöltése

A jelentkezés visszaigazolásában elküldjük neked a Számlázási adatlap linkjét és a kitöltési határidőt. A Számlázási adatlapon megadott adatok alapján kiállítjuk a regisztrációs díjról szóló díjbekérőt, amelyet elektronikus úton továbbítunk számodra. A díjbekérőn minden, az utaláshoz szükséges információ szerepelni fog.

Jelentkezés véglegesítése

Jelentkezésed a regisztrációs díj átutalásával válik véglegessé. Aki határidőig nem tölti ki az adatlapot, illetve a regisztrációs díjat nem fizeti be, külön értesítés nélkül töröljük jelentkezését.

Oktatók

Kulcsár György

KMT akadémia szakmai vezetője

X