Komplex mozgásterápia tanfolyam – Online képzés

A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL A KÉPZÉST A HELYSZÍNEN NEM TUDJUK MEGTARTANI!

Fontos számunkra a résztvevők biztonsága és érezzük a felelősségünket a járvány terjedésének akadályozásában! Sok tanfolyamunk helyszínéül oktatási intézmények szolgálnak. Szeretnénk megvédeni ezen intézményekbe járó gyermekeket, az ott dolgozókat és a képzéseinken résztvevő kollégákat is attól a megnövekedett járványügyi kockázattól, amit egy ilyen csoportos képzés megtartása jelentene. Ugyanakkor senkit nem szeretnénk megfosztani a lehetőségtől, hogy el tudja végezni az általa választott képzést az általa választott időpontban, ne kelljen akár egy-másfél évet várnia az újabb lehetőségre.

Folyamatosan követjük az események alakulását, figyeljük a híreket, a hatósági intézkedéseket és az ajánlásokat. Mindezek alapján úgy döntöttünk, hogy a legfelelősebb magatartás a részünkről, ha minden képzésünket ideiglenesen az online térbe irányítjuk át.

Megvizsgáltuk a technikai lehetőségeit, hogyan tudnánk a maximális biztonság megteremtése mellett, az eredeti tematika és tartalom megőrzésével megtartani a képzéseinket. Arra jutottunk, hogy megtartjuk a meghirdetett képzési időpontokat, az eredetivel mind tematikájában, mind tartalmában megegyező képzési anyagokat online csatornákon keresztül tesszük elérhetővé a résztvevők számára és az adminisztrációt is átirányítjuk az online térbe – amennyire csak lehetséges.

Hogyan történik mindez a Komplex mozgásterápia tanfolyamok esetében?

Minden képzési napon elérhetővé tesszük az adott nap előadásait videók formájában. Ezek időben és tartalomban megegyeznek azzal, amely személyes részvétel esetén is elhangzana, kiegészítjük még a megértést segítő prezentációkkal – amely az eredeti anyaghoz képest jelentős többletet jelent. Mindezeken túl ahol csak lehetséges, a nagyobb elmélyülést lehetővé tevő, a képzés törzsanyagába nem tartozó, kiegészítő anyagok elérhetőségét is közzé tesszük.

Minden nap két idősávban élő közvetítést indítunk 90-90 perc időtartamban, amikor a résztvevőknek lehetősége lesz írásban feltenni a kérdéseiket, melyekre az előadó élőszóban válaszol! Ezen túlmenően előre egyeztetett időpontokban lehetőséget adunk a tanultakkal kapcsolatos egyéni konzultációra is!

A tanúsítványok kiállítása is elektronikusan fog megtörténni olyan formában, hogy azt mindenki érvényesen ki tudja nyomtatni magának. Mindezeken túlmenően a járványügyi vészhelyzet lezárulását követően meghirdetünk egy személyes konzultációs napot, amelyen minden résztvevő ingyenesen részt vehet. Itt lehetőség lesz élőben is találkoznunk és megismerkednünk egymással. Aki eljön erre az alkalomra, annak fizikailag is átadjuk a tanúsítványát, felteheti a kérdéseit, beszélgethet, tapasztalatot cserélhet a többi résztvevővel.

Köszönjük a megértéseteket és türelmeteket!

————————————————————————————————————–

A komplex mozgásterápia egy pedagógiai fejlesztőeljárás, amelyet Kulcsár Mihályné, Panni néni dolgozott ki a saját gyakorlata alapján. Jól használható a tanulási nehézségek megelőzésére és a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek fejlesztésére.

A résztvevők közé szeretettel várjuk az óvodapedagógusokat, fejlesztőpedagógusokat, tanítókat, testnevelőket és gyógytestnevelőket, általános iskolai és középiskolai tanárokat, gyógypedagógusokat, pszichológusokat, de a védőnőket, gyógytornászokat és az érdeklődő szülőket is!

A tanfolyam 60 órás, 6 napos.

A tanfolyam elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki, amely feljogosít a módszer használatára! A tanfolyam elvégzése a pedagógusoknak 60 órás továbbképzésként elszámolható! Engedély száma: 12/123/2019

A tanfolyam időpontjai:
2020.04.27-29. és 2020.05.04-06. Naponta: 9:00-17:00 óráig.

Helyszín: Online tanfolyam
Jelentkezési határidő: 2020.04.20. 12:00 óra

A tanfolyam oktatói: Kulcsár Mihályné, a fejlesztőeljárás kidolgozója, és Kulcsár György neuropedagógus, komplex mozgásterápia oktató, a KMT Akadémia szakmai vezetője

A tanfolyam ára: 80.000 Ft,
amely fizethető a helyszínen, vagy az első napon kiállított számla alapján átutalással, akár költségmegosztással több költségviselő fél között. A résztvevőknek részletfizetési lehetőséget biztosítunk! A tanfolyami díj fizethető 2 vagy 3 részletben is!

A jelentkezést jelentkezési lap elküldésével is meg kell erősíteni!
Online jelentkezési lap:
https://forms.gle/G66maozVUSEPjT9BA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük