TELT HÁZ! Komplex mozgásterápia tanfolyam, Mohács/online

A TANFOLYAM LÉTSZÁMA BETELT, TOVÁBBI JELENTKEZŐKET NEM FOGAD!
A komplex mozgásterápia egy pedagógiai fejlesztőeljárás, amelyet Kulcsár Mihályné, Panni néni dolgozott ki a saját gyakorlata alapján. Jól használható a tanulási nehézségek megelőzésére és a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek fejlesztésére.
A résztvevők közé szeretettel várjuk az óvodapedagógusokat, fejlesztőpedagógusokat, tanítókat, testnevelőket és gyógytestnevelőket, általános iskolai és középiskolai tanárokat, gyógypedagógusokat, pszichológusokat, de a védőnőket, gyógytornászokat és az érdeklődő szülőket is!
A tanfolyam 60 órás, 6 napos.
A tanfolyam elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki, amely feljogosít a módszer használatára! A tanfolyam elvégzése a pedagógusoknak 60 órás továbbképzésként elszámolható! Engedély száma: 2-123/2019
A tanfolyam időpontjai:
2021.06.11-13. és 2021.06.18-20. Naponta: 8:00-16:00 óráig.
Helyszín: Mohács, személyes részvétellel vagy ONLINE.
Jelentkezési határidő: 2021.05.28. 12 óra
A tanfolyam oktatói: Kulcsár Mihályné, a fejlesztőeljárás kidolgozója, és Kulcsár György neuropedagógus, komplex mozgásterápia oktató, a KMT Akadémia szakmai vezetője
A tanfolyam ára: 90.000 Ft,
amely fizethető a helyszínen, vagy az első napon kiállított számla alapján átutalással, akár költségmegosztással több költségviselő fél között. A résztvevőknek részletfizetési lehetőséget biztosítunk! A tanfolyami díj fizethető 2 vagy 3 részletben is!
A jelentkezést jelentkezési lap elküldésével is meg kell erősíteni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük