Neuropedagógiai képességfejlesztés, Budapest

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 2021/12/18
9:00 - 5:00

Kategóriák


A neuropedagógiai szemléletű fejlesztésben, az életvezetési mentorálásban és a coachingban is kiemelkedő szerepe van a szakember személyének, készségeinek! Nagyon fontosak az olyan készségek, mint a kommunikáció, a konfliktuskezelés. Ezeken kívül az empátia fejlesztésével is foglalkozni kell, nem csak a szakmai fogások elsajátításával!
A képzés során mindenféle élethelyzettel való megküzdésben, szembenézésben a segítségedre tudunk lenni, hogy a fejlesztő-, segítő munka során az energiáid ne szivárogjanak el, még hatékonyabban tudj segíteni a hozzád fordulóknak!
Ez a képzés szükséges a neuropedagógus cím megszerzéséhez!
Nem csak az elméleti alapokkal kell tisztában lenni, nem elég tudatosan alkalmazni a célzott mozgásfejlesztést és stresszkezelést gyerekeknél, hanem a fejlesztő személyiségét is folyamatosan képezni kell!
A képzést a KMT Akadémia önismereti kurzusként elismeir!
Minden érdeklődő kollégát szeretettel várunk, dolgozzon a pedagógia bármely területén, vagy segítő szakmában coachként, trénerként!
A képzés önismereti fókuszú, sajátélményen alapszik. Ha csak a szakmai fogásokat szeretnéd ellesni, vagy az elméleti hátteret szeretnéd megismerni önismereti érdeklődés nélkül, ez a képzés nem neked való! Ebben az esetben szeretettel várunk a Bevezetés a neuropedagógiába című képzésünkön!
A képzés időpontja: 2021.12.18.
Naponta 9.00 – 17.00- ig.
A résztvevők létszáma korlátozott, maximum 8 fő.
Részvételi díj: 35.000,- Ft
A Komplex Mozgásterápiás Fejlesztők munkaközössége Facebook csoport tagjainak a részvételi díj 32.000,- Ft.
KMT Akadémia tagoknak a részvételi díj 28.000,- Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük