Neuropedagógiai képességfejlesztés, Budapest

A neuropedagógiai szemléletű fejlesztésben, az életvezetési mentorálásban és a coachingban is kiemelkedő szerepe van a szakember személyének, készségeinek! Nagyon fontosak az olyan készségek, mint a kommunikáció, a konfliktuskezelés. Ezeken kívül az empátia fejlesztésével is foglalkozni kell, nem csak a szakmai fogások elsajátításával!

A képzés során mindenféle élethelyzettel való megküzdésben, szembenézésben a segítségedre tudunk lenni, hogy a fejlesztő-, segítő munka során az energiáid ne szivárogjanak el, még hatékonyabban tudj segíteni a hozzád fordulóknak!
Ez a képzés szükséges a neuropedagógus cím megszerzéséhez!
Nem csak az elméleti alapokkal kell tisztában lenni, nem elég tudatosan alkalmazni a célzott mozgásfejlesztést és stresszkezelést gyerekeknél, hanem a fejlesztő személyiségét is folyamatosan képezni kell!

A képzést a KMT Akadémia önismereti kurzusként elismeri!

Minden érdeklődő kollégát szeretettel várunk, dolgozzon a pedagógia bármely területén, vagy segítő szakmában coachként, trénerként!
A képzés önismereti fókuszú, saját élményen alapszik. Ha csak a szakmai fogásokat szeretnéd ellesni, vagy az elméleti hátteret szeretnéd megismerni önismereti érdeklődés nélkül, ez a képzés nem neked való! Ebben az esetben szeretettel várunk a Bevezetés a neuropedagógiába című képzésünkön!

A képzés időpontja: 2022.01.21.
Naponta 9.00 – 17.00 óráig.
Helyszín: Áthidaló Gyermekközpont (1149 Budapest, Róna u. 115/B.), csak személyes részvétellel!
A résztvevők létszáma korlátozott, maximum 10 fő.
Részvételi díj: 35.000,- Ft
A Komplex Mozgásterápiás Fejlesztők munkaközössége Facebook csoport tagjainak a részvételi díj 31.500,- Ft.
KMT Akadémia tagoknak a részvételi díj 28.000,- Ft

A jelentkezés véglegesítéséhez regisztrációs díj fizetése szükséges. A regisztrációs díj összege 7.000 Ft. A számlázási adatlapon részletezett feltételek betartása esetén a tanfolyam díjából a regisztrációs díj összegével egyező mértékű üzletpolitikai kedvezményt adunk!

 

JELENTKEZÉS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük