Neuropedagógiai képességfejlesztés – BUDAPEST

A neuropedagógiai szemléletű fejlesztésben, az életvezetési mentorálásban és a coachingban is kiemelkedő szerepe van a szakember személyének, készségeinek! Nagyon fontosak az olyan készségek, mint a kommunikáció, a konfliktuskezelés. Ezeken kívül az empátia fejlesztésével is foglalkozni kell, nem csak a szakmai fogások elsajátításával!
A képzés során mindenféle élethelyzettel való megküzdésben, szembenézésben a segítségedre tudunk lenni, hogy a fejlesztő-, segítő munka során az energiáid ne szivárogjanak el, még hatékonyabban tudj segíteni a hozzád fordulóknak!
Ez a képzés szükséges a neuropedagógus cím megszerzéséhez!
Nem csak az elméleti alapokkal kell tisztában lenni, nem elég tudatosan alkalmazni a célzott mozgásfejlesztést és stresszkezelést gyerekeknél, hanem a fejlesztő személyiségét is folyamatosan képezni kell!
A képzést a KMT Akadémia önismereti kurzusként elismeri!
Minden érdeklődő kollégát szeretettel várunk, dolgozzon a pedagógia bármely területén, vagy segítő szakmában coachként, trénerként!
A képzés önismereti fókuszú, sajátélményen alapszik. Ha csak a szakmai fogásokat szeretnéd ellesni, vagy az elméleti hátteret szeretnéd megismerni önismereti érdeklődés nélkül, ez a képzés nem neked való! Ebben az esetben szeretettel várunk a Bevezetés a neuropedagógiába című képzésünkön!
A képzés időpontja: 2022.10.01., 09.00 – 17.00 óráig.
Helyszín: Mozgatórugó Fejlesztőház (1132 Budapest, Kresz Géza u. 29. 1. em. 3.), csak személyes részvétellel!
A résztvevők létszáma korlátozott, maximum 10 fő.
Részvételi díj: 35.560,- Ft
Regisztrációs díj (a részvételi díjon felül fizetendő):
  • 8.900 Ft
  • 5.335 Ft (a Komplex mozgásterápiás fejlesztők munkaközösségi tagoknak)
  • 0 Ft (KMT Akadémia tagoknak)
A jelentkezés véglegesítéséhez regisztrációs díj fizetése szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük