Neuropedagógiai készségfejlesztés

A neuropedagógiai szemléletű fejlesztésben legalább akkora szerepe van a fejlesztő személyének és személyiségének, mint a célzott fejlesztő mozgásoknak! Ezért nagyon fontos foglalkozni a fejlesztő személyiségével is, fejleszteni azokat a személyiségjegyeket, amelyek elősegítik, gyorsítják a fejlesztő folyamatot!

Ehhez nyújt segítséget ez a képzésünk, amelynek fókuszába ez alkalommal a konfliktuskezelés került! Ez nem jelent kizárólagos témát, inkább csak gondolatébresztőnek szánjuk! A képzés során mindenféle élethelyzettel való megküzdésben, szembenézésben a segítségedre tudunk lenni, hogy a fejlesztő munka során az energiáid ne szivárogjanak el, még hatékonyabban tudj segíteni a hozzád fordulóknak!

Ez a képzés szükséges a neuropedagógus cím megszerzéséhez!
Nem csak az elméleti alapokkal kell tisztában lenni, nem elég tudatosan alkalmazni a célzott mozgásfejlesztést és stresszkezelést gyerekeknél, hanem a fejlesztő személyiségét is folyamatosan képezni kell!

A képzést a KMT Akadémia önismereti kurzusként elismer!

Minden érdeklődő kollégát szeretettel várunk, dolgozzon bár a pedagógia bármely területén, vagy segítő szakmában coachként, trénerként!

A képzés önismereti fókuszú, sajátélményen alapszik. Ha csak a szakmai fogásokat szeretnéd ellesni, vagy az elméleti hátteret szeretnéd megismerni önismereti érdeklődés nélkül, ez a képzés nem neked való! Ebben az esetben szeretettel várunk a Bevezetés a neuropedagógiába (https://www.facebook.com/events/442708876577870/) című képzésünkön!

A képzés időpontja: 2019.08.28-29. Naponta 9.00 – 17.00- ig.
A résztvevők létszáma korlátozott, maximum 16 fő.

Részvételi díj: 38.000,- Ft
A Komplex Mozgásterápiás Fejlesztők munkaközössége Facebook csoport tagjainak a részvételi díj 34.000,- Ft.
KMT Akadémia tagoknak a részvételi díj 26.000,- Ft

Ide kattintva jelentkezhetsz:
https://forms.gle/FMmRFLZT1oxSJm4E8

Részletes tájékoztatót a jelentkezési határidő lejárta után küldünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük