Technikák a tanítással, tanulással kapcsolatos pszichés gátlások oldására tanfolyam – BICSKE vagy ONLINE

Tanulási nehézséggel és magatartási zavarral küzdő gyermekekkel foglalkozunk. Munkánk során meggyőződésünkké vált, hogy az idegrendszeri éretlenség mellett, a lelki traumák is jelentős szerepet játszanak a tanulási nehézség és a magatartási zavar kialakulásában. Ezen lelki traumák feloldására dolgoztunk ki egy módszert, amely egyaránt használható óvodás és általános iskolás korú gyermekeknél, és segítséget ad a velük foglalkozó pedagógusok számára is.
Elsősorban óvodapedagógusok, tanítók, fejlesztőpedagógusok, gyógypedagógusok, logopédusok és pszichológusok jelentkezését várjuk.

A tanfolyam témája: A pszichés gátlások felszámolására a mozgásterápián túl szükség lehet stresszoldó módszerekre is. Olyan technikákat választottunk ki, amelyeket saját pedagógiai gyakorlatunkban a legeredményesebben tudtunk használni és nem igényeltek speciális (pszichológusi) végzettséget. A tanfolyam tartalmaz önismereti teszteket pedagógusok számára, amelyek segítségével felismerhetik saját motivációikat és tanítványaik cselekedeteinek mozgatórugóit. Tartalmaz kommunikációs gyakorlatokat a problémátlanabb kapcsolatteremtés megtanulására, a gyerekekben keletkezett stressz oldására.

Témakörök: Varázskör(NLP) – A kellemetlen tevékenységet kellemes élményhez kapcsoljuk; Gyors fóbia gyógymód(NLP) – Az eseményről leválasztjuk az érzelmeket, nevetségessé tesszük a szituációt; Stresszoldó kineziológia – Az izmokban tárolt feszültségek oldásával az energiakörök tehermentesítése; Az olvasáshoz, íráshoz, számoláshoz kapcsolódó stressznyom felderítése szemkörzéssel, oldása.(Kineziológia); Izomcsoportok harmonizálása az írás megkönnyítése érdekében. (Izomkontroll); A dyslexia, dysgraphia, discalculia neurológiai hátterének ismertetése, megjelenési formái és kezelése

A tanfolyam 60 órás, 6 napos.
A tanfolyam elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki, amely feljogosít a módszer használatára! A tanfolyam elvégzése a pedagógusoknak 60 órás továbbképzésként elszámolható! Engedély száma: 9/78/2018

A tanfolyam időpontja: 2022.12.02-04. és 2022.12.09-11. Naponta: 8:00-16:00 óráig.
Helyszín: Bicske, Bogya K. u. 20/a., személyes részvétellel, vagy ONLINE
Jelentkezési határidő: 2022.11.18. 12 óra

A tanfolyam részvételi díja: 100.000 Ft,
amely fizethető a helyszínen, vagy az első napon kiállított számla alapján átutalással, akár költségmegosztással több költségviselő fél között. A résztvevőknek részletfizetési lehetőséget biztosítunk! A tanfolyami díj fizethető 2 vagy 3 részletben is!
A jelentkezés véglegesítéséhez regisztrációs díj fizetése szükséges.

Regisztrációs díj (a részvételi díjon felül fizetendő):

  • 25. 000 Ft
  • 15. 000 Ft (a Komplex mozgásterápiás fejlesztők munkaközösségi tagoknak)
  • 0 Ft (KMT Akadémia tagoknak)

Ismétlőként a részvétel ingyenes, de regisztrációs díj fizetése szükséges. Ennek feltétele, hogy új tanúsítvány nem kerül kiállításra.

A jelentkezéssel, részvételi díj fizetéssel, és a tanfolyammal kapcsolatos egyéb tudnivalók az alábbi linkre kattintva érhetők el:
https://www.kmtakademia.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek/

 

JELENTKEZÉS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük