Tréning technikák alapképzés

Képzésünkön megismerkedhetsz a tréning technikák alapjaival. Ha érdekel a tréner hivatás, de még nem vágnál bele egy költséges és hosszú képzésbe, vagy csak a pedagógiai eszköztáradat szeretnéd kibővíteni a trénerek által sikeresen használt technikákkal, itt e helyed!

A képzésen bemutatjuk a csoport működésének alapvető törvényszerűségeit. Megtapasztalhatod hogyan lehet ezeket kiaknázni az oktatás és készségfejlesztés szempontjából. Pedagógusként ötleteket kaphatsz és technikákat tanulhatsz, melyek megváltoztatják majd, amit eddig a nevelésről, fegyelmezésről gondoltál! Hatékonyabb, hatásosabb eszközöket kaphatsz nem csak a tananyagok átadáshoz, a tudás bővítéséhez, hanem a szociális és kommunikációs készségfejlesztéshez is. Megismerkedhetsz a jó prezentáció titkával, a tematikus játékok szerepével, a csoportdinamikai jelenségekkel és kezelésükkel.

A képzés gyakorlati fókuszú, nagyon sok elemében épít a tapasztalati tanulásra. Olyan jelentkezők érzik majd igazán jól magukat rajta, akik szívesen megtapasztalják a tréningjátékokat résztvevőként is, van bennül önismereti érdeklődés.
A képzés nem való annak, aki inkább csak elméletet szeretne hallgatni, idegenkedik a körbeülős tréninghelyzettől.

Jelentkezés: https://forms.gle/5ZXFcdnghUyT2rNy6

A képzés időpontja: 2019.11.29-12.01.

A képzés időbeosztása: naponta 09-17 óráig

A képzés díja: 48.000 Ft
Kedvezményes díjak:
Komplex mozgásterápiás fejlesztők munkaközössége tagjainak: 42.000 Ft
KMT Akadémia regisztrált tagjainak: 36.000 Ft

A képzést a KMT Akadémia elismeri!

Jelentkezési határidő:
2019.11.22. 12:00 óra

Jelentkezni az alábbi online felületen lehet:
https://forms.gle/5ZXFcdnghUyT2rNy6

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük