Kisgyermeknevelés – Korai fejlesztés tanfolyam

Kulcsár Mihály: „Az a rossz kérdés, amit nem tesznek fel!”

Nagy örömmel osztjuk meg veletek, hogy ismét elindíthatjuk Kisgyermeknevelés – korai fejlesztés tanfolyamunkat, melynek fókuszában a KMT mozgásfejlesztés és a kisgyermeknevelés legújabb kihívásaira való felkészülés áll.

Elsődleges célunk nem az, hogy versengjünk a már sok éves gyakorlattal rendelkező dajkákkal vagy gondozókkal. Inkább azt szeretnénk elérni, hogy meglévő tudásukat és tapasztalataikat kiegészítsük, új nézőpontokat kínáljunk, és lehetőséget teremtsünk számukra esetleg szakmai hátterük átgondolására.

Ahogy Kulcsár Mihály, a tanfolyam oktatója mondja: „Nincs olyan, hogy ‘rossz kérdés’. Az a rossz kérdés, amit nem tesznek fel.” Ebben a szellemiségben hoztuk létre a Kisgyermeknevelés tanfolyamot, ahol a közvetlen, oldott hangulat és a tapasztalatcsere lehetősége mellett minden résztvevő kérdése értékes és fontos.

Miért érdemes részt venni a tanfolyamon?

Tapasztalt oktatónk, Kulcsár Mihály vezeti a tanfolyamot. Misi – KMT oktató és óvodapedagógus – több mint tíz éve foglalkozik mozgásfejlesztéssel és hat éves óvodapedagógusi tapasztalattal rendelkezik. Amint lehetősége nyílt rá, a komplex mozgásterápiás fejlesztést az óvodai munkájába is adaptálta.

Érdemes velünk tartani, hiszen a tanfolyam során olyan fontos témakörökkel foglalkozhatsz, mint a gyermekvállalás felelőssége, a gyermekek alapvető szükségletei, a fizikai fejlődés, a mozgásfejlődés, a látás és hallás fejlődése, az érzelmi intelligencia alakulása, a magatartási problémák háttere, valamint a fejlődést segítő tevékenységek, kibővítve minden tárgykört azzal, hogy mikor érdemes az adott területen fejlesztésre gondolni. Fontosnak tartjuk a mozgás jelentőségét és az idegrendszerre gyakorolt hatását, ami ezen a képzésen is visszaköszön főként könnyen kivitelezhető gyakorlatok és játékos feladatok formájában.

Nem csupán információkat szerezhetsz, hanem egyszerre egy olyan közösséghez is csatlakozhatsz, ahol megoszthatod tapasztalataidat, inspirálódhatsz és építheted szakmai hálózatodat is.

Kiemelt figyelemben részesül minden résztvevőnk! Alapelvünk, hogy minden kérdés értékes, és a tanfolyamon minden résztvevőnek lehetősége van arra, hogy a saját szakmai területéhez kapcsolódó kérdéseket feltegyen és megbeszéljen.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TANFOLYAMRÓL

 

Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk, és együtt birkózunk meg a kisgyermeknevelés és korai fejlesztés legfrissebb kihívásaival!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük