• Fejleszd szakértelmed és építs erős alapokat a kisgyermekek nevelésében!

    Fejleszd szakértelmed és építs erős alapokat a kisgyermekek nevelésében! Csatlakozz hozzánk, és szerezz új ismereteket és készségeket, amelyek segítenek Neked a gyermekek optimális fejlődésének támogatásában.

  • Támogató közösség és tapasztalatcsere egy helyen!

    Vegyél részt a kisgyermek nevelőknek és gondozóknak szóló tanfolyamunkon, ahol találkozhatsz más szakemberekkel, megoszthatod tapasztalataidat és építheted szakmai hálózatod.

  • Felkészítünk a kisgyermeknevelés új kihívásaira, hogy még magabiztosabb legyél!

    Tanfolyamunk segítségével megtanulhatod a hatékony kommunikációt, a fejlődési mérföldkövek megértését, valamint pozitív nevelési módszereket, hogy harmonikus és támogató környezetet teremthess a gyermekeknek.

Kisgyermeknevelés tanfolyam

Milyen témakörökkel találkozhatsz a négy nap során?

A tanfolyam oktatója

Picture of Kulcsár Mihály

Kulcsár Mihály

KMT oktató, óvodapedagógus, fejlesztőpedagógus

Elsődleges célom, hogy kiegészítsem, bővítsem a szakemberek meglévő eszköztárát, és a jelenségek, tapasztalatok oki hátterét megmutatva egy új nézőpontot kínáljak számukra. Lehetőséget adjak arra, hogy az új ismeretek fényében még hatékonyabbá, eredményesebbé tehessék saját munkájukat.Több mint tíz éve foglalkozom KMT mozgásfejlesztéssel. Hat éves óvodapedagógusi gyakorlatom alatt volt alkalmam tapasztalatokat gyűjteni az intézményi keretek között megvalósítható fejlesztésről is. Úgy gondolom, az így gyűjtött tapasztalatok a kisgyermek neveléssel foglalkozó szakemberek számára is értékesek lehetnek.

Egyre nagyobb igény jelentkezett egy kifejezetten a kisgyermek nevelők számára összeállított képzésre. Ez az igény késztetett a Kisgyermeknevelés című könyv megírására és az azonos című tanfolyam összeállítására. A könyvet és a tanfolyamot ajánlom minden olyan szakembernek, aki szívén viseli a legifjabb korosztály sorsát és szívesen megismerkedne új szempontokkal és módszerekkel a kisgyermekek nevelésével kapcsolatban.

Technikai tudnivalók

Szerezz előnyt, tudj meg még többet a kisgyermekkori fejlesztésről!

A tanfolyamon való részvétel lehetőséget adhat arra, hogy személyesen fejlődj és jobban megismerd saját képességeidet és határaidat. Az új ismeretek és készségek megszerzése önbizalmat és elégedettséget hozhat számodra, valamint lehetőséget adhat az önreflexióra és a szakmai növekedésre.

Kapcsolat

Email: kmtakademia@gmail.com
X