• Fejleszd szakértelmed és építs erős alapokat a kisgyermekek nevelésében!

    Fejleszd szakértelmed és építs erős alapokat a kisgyermekek nevelésében! Csatlakozz hozzánk, és szerezz új ismereteket és készségeket, amelyek segítenek Neked a gyermekek optimális fejlődésének támogatásában.

  • Támogató közösség, tapasztalatcsere és inspiráció egy helyen!

    Vegyél részt a kisgyermek nevelőknek és gondozóknak szóló tanfolyamunkon, ahol találkozhatsz más szakemberekkel, megoszthatod tapasztalataidat és építheted szakmai hálózatod.

  • Készítsd fel magad a kisgyermeknevelés kihívásaira és lépj magabiztosabban a szerepbe!

    Tanfolyamunk segítségével megtanulhatod a hatékony kommunikációt, a fejlődési mérföldkövek megértését, valamint pozitív nevelési módszereket, hogy harmonikus és támogató környezetet teremthess a gyermekeknek.

Kisgyermeknevelés tanfolyam

Milyen témakörökkel találkozhatsz a négy nap során?

A tanfolyam oktatója

Kulcsár Mihály

Kulcsár Mihály

KMT oktató, óvodapedagógus, fejlesztőpedagógus

Elsődleges célom, hogy kiegészítsem, bővítsem a szakemberek meglévő eszköztárát, és a jelenségek, tapasztalatok oki hátterét megmutatva egy új nézőpontot kínáljak számukra. Lehetőséget adjak arra, hogy az új ismeretek fényében még hatékonyabbá, eredményesebbé tehessék saját munkájukat. Több mint tíz éve foglalkozom KMT mozgásfejlesztéssel. Hat éves óvodapedagógusi gyakorlatom alatt volt alkalmam tapasztalatokat gyűjteni az intézményi keretek között megvalósítható fejlesztésről is. Úgy gondolom, az így gyűjtött tapasztalatok a kisgyermek neveléssel foglalkozó szakemberek számára is értékesek lehetnek.

Egyre nagyobb igény jelentkezett egy kifejezetten a kisgyermek nevelők számára összeállított képzésre. Ez az igény késztetett a Kisgyermeknevelés című könyv megírására és az azonos című tanfolyam összeállítására. A könyvet és a tanfolyamot ajánlom minden olyan szakembernek, aki szívén viseli a legifjabb korosztály sorsát és szívesen megismerkedne új szempontokkal és módszerekkel a kisgyermekek nevelésével kapcsolatban.

Technikai tudnivalók

Helyszín

Herminka Óvoda
1143 Budapest, Ida u. 6.
Csak személyes részvétellel.

Időpont

2023.08.14-17.
Naponta: 8:00-16:00 óráig.
Jelentkezési határidő: 2023.07.31. 12 óra

Részvételi díj

84.000 Ft
regisztrációs díj:
21.000 Ft
KMT munkaközösség tagoknak:
13.000 Ft
Akadémiai tagoknak: 0 Ft

tanÚsítvány

A tanfolyam elvégzéséről igazolást állítunk ki. A tanfolyam elvégzése pedagógusoknak 24 órás továbbképzésként elszámolható!

Szerezz előnyt, tudj meg még többet a kisgyermekkori fejlesztésről!

A tanfolyamon való részvétel lehetőséget adhat arra, hogy személyesen fejlődj és jobban megismerd saját képességeidet és határaidat. Az új ismeretek és készségek megszerzése önbizalmat és elégedettséget hozhat számodra, valamint lehetőséget adhat az önreflexióra és a szakmai növekedésre.

Kapcsolat

Email: kmtakademia@gmail.com
X