KMT AKADÉMIA

Hadd segítsünk neked, hogy magabiztosabban tudj segíteni, ne érezd magad többé egyedül, megszabadulj a bizonytalanságtól!

Tudom mennyire nehéz

 • belevágni a KMT fejlesztésbe és szembesülni a mindennapok nehézségeivel!

 • küzdeni a bizonytalansággal, a tapasztalatlansággal!

 • egyedül lenni a kérdéseiddel, dilemmáiddal!

 • szembenézni a kétkedőkkel és a kritikusokkal!

 • megbirkózni a kétségeiddel!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy megmutassuk neked, hogy létezik egy hely, ahol KMT alkalmazóként otthonra lelhetsz!

Nálunk támogatást kaphatsz, hogy legyen erőd és legyenek eszközeid megküzdeni a mindennapok nehézségeivel, hogy ne félj többé belevágni a KMT alkalmazásába!

Segíthetünk az első lépések megtételében, kézen foghatunk, hogy ne légy többé bizonytalan. Elkísérhetünk, hogy ne keljen egyedül megszerezned az első tapasztalataidat a KMT alkalmazásával. Mi szívesen melletted leszünk!

Nálunk nincsenek rossz kérdések, nincs ítélkezés, nincs arrogancia. Azért vagyunk, hogy megoldást találhass a szakmai dilemmáidra, válaszokat a kérdéseidre!

Szakmai közösségünk az a hely, ahol védelmet találsz. Egy olyan igazodási pont, amire jogosan hivatkozhatsz, ahol igazolják a szakmai felkészültségedet, kompetenciádat! Nem kell többé egyedül szembenézned a kellemetlen kérdésekkel, a szakmai támadásokkal.

Úgy hisszük a kételkedés normális, de nem szabad megfeledkezni az eredményeink elismeréséről sem. Nem lehet úgy fejlődni, hogy közben megfeledkezünk arról, mekkora utat tettünk már meg eddig is! Egyedül könnyű erről megfeledkezni, mi viszont rendszeresen emlékeztetni tudunk rá!

Legyél te is KMT Akadémia tag!

Pontosan hogyan és mivel segít neked a KMT Akadémia?

SŐT!

A KMT Akadémia tagok zártkörű találkozóin ingyenes a részvételed, hiszen ez jár mindenkinek, aki tagja a csapatunknak!

Végül van néhány olyan exkluzív anyag, ami csak az akadémia tagoknak elérhető:

Mielőtt döntenél a tagságodról fontos, hogy megismerd mindez mennyibe kerül számodra, milyen elköteleződéssel jár!

Sok a kihívás

A tagsági díjat kialakításánál arra törekedtünk, hogy a lehető legkisebb terhet rójuk vele a szakmai fejlődésük mellett elkötelezett tagjainkra, de közben a KMT Akadémia működtetésért felelős munkatársaink korrekt díjazásáról is gondoskodni tudjunk.

Fontos szempont volt, hogy kellő komolyságot adjunk a tagságnak. Ennek a három szempontnak az érvényesítésére döntöttünk úgy, hogy csak éves tagságra van lehetőség. A tagsági díj fizetésének megkönnyítése érdekében viszont választható, hogy egy, kettő vagy négy részletben szeretnéd az éves tagságod díját rendezni!

szakmai támogatás

Mi fog történni, ha a jelentkezési gombra kattintasz?

Ne izgulj, nem kell egyből fizetned, még lesz alkalmad meggondolni magad!

Megnyílik egy űrlap, ahol adatokat kérünk tőled

 • Először a kapcsolattartási adataidat

  email címed, neved, telefonszámod

 • Utána kérjük, hogy igazold a tagságra való jogosultságod

  Ehhez szükséged lesz a tanúsítványodra, mert arról fogunk adatokat kérdezni tőled.

 • A következő lépésben adhatod meg nekünk milyen ütemezésben szeretnéd fizetni az éves díjat

  egy, kettő vagy négy részletben

 • Ezután fogjuk kérni a számlázási adataidat.

  Ha szeretnéd a vállalkozásodban kiadásként elszámolni a KMT Akadémia tagdíjat itt meg kell adnod nekünk az adószámodat.

 • Ezt követően kérjük, hogy oszd meg velünk, mit írhatunk rólad a KMT Akadémia weboldalára

  • A fejlesztő tevékenységed rövid leírását (pl.: Komplex mozgásterápia, gyógypedagógia, autizmus specifikus fejlesztés stb.) • Tevékenységed helyszínével kapcsolatos információk (fantázianeve, ha van, címe, bejutási információk) • Időbeosztásod, ami szerint dolgozol • Saját honlapod, Facebook oldalad, Instagram vagy Tik-Tok profilod, ha van • Email címed és telefonszámod, amin elérhetnek • Egy profil kép, amit kitehetünk rólad az oldalra (ha nincs most ilyened, akkor kihagyhatod nyugodtan, később is pótolhatod!)

 • Ezután már csak a jogi nyilatkozatok és az adatkezelési tájékoztató elfogadása következik és az űrlap beküldése! Kész is vagy a jelentkezési űrlappal!

Miután megkaptuk az űrlapot egy-két napon belül kapcsolatba lépünk veled emailen keresztül.

Ettől a pillanattól kezdve megillet minden kedvezmény és jogosultság, ami a KMT Akadémia tagsággal jár!

Várunk a tagjaink sorába

ha te is osztozol az elkötelezettségünkben a magas szakmai színvonalon végzett fejlesztés iránt. Várunk, ha nem szeretnéd többé magányosnak érezni magad, egyedül küzdeni a kérdéseiddel és dilemmáiddal, támogatás, hivatkozási alap nélkül szembenézni a szakmai támadásokkal!

Jelentkezem!

Kapcsolat

Email: kmtakademia@gmail.com
X