Komplex mozgásterápia továbbképzés

60 ÓRÁS, AKKREDITÁLT KOMPLEX MOZGÁSTERÁPIA PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉS TANULÁSI NEHÉZSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE ÉS OLDÁSÁRA

2024.05.31-06.02. ÉS 2024.06.07-09. Budapesten vagy ONLINE

 • Nincsenek hatékony eszközeid

  hogy fejleszd a nehézségekkel küzdő gyerekeket?

 • Nincs elég szakember,

  akihez küldhetnéd a fejlesztésre szoruló gyerekeket?

 • Te szeretnél segíteni,

  de nem tudod hogyan?

 • Gyakorltai tudás nélkül maradtál,

  hogyan támogasd ami - megváltozott- gyerekeket?

Hadd segítsünk neked!

A Komplex mozgásterápia továbbképzésen két hétvége alatt megtanítjuk neked egy fejlesztő módszertan gyakorlati alapjait, amelyet akár tanfolyamot követő napon azonnal elkezdhetsz a gyakorlatban is alkalmazni!

Jó döntés a KMT továbbképzés, mert

… egy azonnal használható módszertani tudást ad a kezedbe, melynek segítségével megtapasztalhatod, hogy nem vagy többé tehetetlen, tudod hogyan segíts a nehézségekkel küzdő gyerekeknek!

… mert te magad válhatsz azzá a pedagógussá, aki segíteni tud a nálunk megszerzett módszertani ismeretek segítségével, nem leszel többé kiszolgáltatva a szakemberhiánynak!

… mert a megtanulod nálunk hogyan mérd fel és a felmérés alapján hogyan segítsd személyre szabottan a gyerekeket, megszabadulsz a hozzá nem értés kellemetlen érzésétől!

… mert nem csak a gyakorlatban leszel képes alkalmazni a nálunk tanultakat, hanem megismered mindennek az elméleti alapjait, ezért többé nem leszel már tanácstalan a „mai” gyerekekkel szemben!

Mi történhet, ha nem tanulod meg nálunk a Komplex mozgásterápia alapjait?

A képzés fő tematikai egységei

Célunk, hogy az iskolában nehézségekkel küzdő vagy erre veszélyeztett gyerekeknek a segítségére tudj lenni, újra örömtelivé tudd számukra tenni a tanulást.

A legfontosabb technikai tudnivalók

A továbbképzés minden résztvevője megkapja Kulcsár Mihályné, a tanulás öröm is lehet c. könyvét, melynek árát a tanfolyam részvételi díja tartalmazza!

A könyvet a résztvevők az első napon kapják meg, a térítési díjat a tanfolyam részvételi díjába foglaltuk. A könyv tartalmazza a továbbképzés tananyagának egy részét.

Ezt nyújtjuk neked

Amit várunk tőled

A módszer kidolgozói

Picture of Kulcsár Mihályné

Kulcsár Mihályné

A módszer kidolgozója, a KMT Akadémia tiszteletbeli örökös elnöke

Kulcsár Mihályné, Panni néni által kifejlesztett fejlesztőeljárás, melyet saját pedagógiai tapasztalata, gyakorlata alapján alakított ki. Ez az eljárás segíthet a tanulási nehézségek csökkentésében, a beszédfejlődés és szobatisztaság kialakulásának támogatásában, a magatartási problémák javulásában, a figyelem fejlődésében.

Picture of Kulcsár György

Kulcsár György

Neuropedagógus, a KMT Akadémia szakmai vezetője

Kulcsár György, támogatja, irányítja a KMT Akadémia szakmai és szellemi munkáját. Találkozhattok vele a KMT Akadémia tanfolyamain, de szakmai konferenciákon és az Akadémia más rendezvényein is. 

A módszer oktatói

Picture of Kulcsár Mihály

Kulcsár Mihály

óvodapedagógus, fejlesztőpedagógus, Komplex mozgásterápia oktató

Picture of Jámbor Kata

Jámbor Kata

gyógypedagógus, KMT oktató gyakornok

Hol találkozhattál már velünk?

Ahogy a résztvevők látták

 

Szuper volt minden, az elvárásaimat felülmúlta. Féltem attól, hogyan fog megvalósulni az online térben, a gyakorlat folyamán hogyan fogom hasznosítani a dolgokat, de szerencsére ez a félelmem hamar elillant. Mihály mindent érthetően magyarázott, konkrét anyagot, tudást kaptunk a kezünkbe, így biztosan nem lesz gond a későbbiekben. Köszönöm! 🙂

Kedves Panni néni!

Minden tiszteletem a tiétek, köszönöm ezt a sok-sok tudást és az önbizalmat!

 

Nagyon köszönöm az újszerű, fantasztikus élményt!

Misi felkészült,tapasztalt okatónak bizonyult, a kérdésekre részletekbe menő, kimerítő választ adott.

Szeretném megköszönni Neked és Misinek is a rugalmasságotokat és a segítőkészségeteket. Kezdetben személyesen vettem részt a kurzuson, de egy váratlan betegség miatt online folytathattam tovább. A személyes és az online térben való megvalósítás is pozitív volt számomra. Abszolút nem éreztem hátrányát az online óráknak. Teljes mértékben elégedett voltam a technikai megoldással, könnyen kezelhető volt és érthető. Különösen tetszett, hogy a személyes és az online résztvevők is  hallhatták egymás kérdéseit és tapasztalatait, ettől az egész személyesebbé vált a számomra. 

Liza

A részvételi díj

A tananyagban több mint 30 év gyakorlati szakmai tapasztalatának az esszenciáját adjuk át neked. Rengeteg időt spórolunk azzal, hogy nem kell több száz szakirodalmat elolvasnod, nem kell a hétköznapokban próbálkoznod, a saját kudarcaidon keresztül, akár évtizedeken át tanulnod! Ennek a képzésnek az értéke szinte felbecsülhetetlen, szerencsére az árát nem ehhez mérten alakítottuk ki!

140.000 Ft

melyet nem előre kérünk, csak a képzés kezdete után fizetendő a helyszínen készpénzben, vagy a képzés első napján kiállított számla alapján 7 napos fizetési határidővel átutalással! Mivel mi is tudjuk, hogy ennek az összegnek a kifizetése is van, aki számára nehézséget jelenthet, ezért lehetőség van akár két vagy három részletben is kifizetni! A jelentkezési folyamat során lehetőséged lesz jelezni, ha élni kívánsz a részletfizetés lehetőségével!

ezen felül kérünk még tőled egy kisebb összegű regisztrációs díjat, hogy bizonyítsd elköteleződésed a részvétel iránt, nekünk pedig legyen miből fedezni a szervezéssel és adminisztrációval járó költségeket! Ennek összege mindössze:

35.000 Ft

Ha a jelentkezésedet követően meggondolnád magad a részvételt illetően, ez az összeg (35.000 Ft) sajnos nem jár vissza! Ennek oka egész egyszerűen az, hogy ilyenkor mi már a háttérben nagyon keményen dolgozunk azon, hogy mire te megérkezel a képzés első napjára minden készen álljon a fogadásodra és a képzés zökkenőmentes lebonyolítására!

Ez összesen 175.000Ft-ot jelent, amelyet így lehetőséged van akár négy részletben, négy különböző hónapban kifizetni. Ez nagyjából egy egyetemi félév átlagos árának a fele és cserébe csak olyan tudást adunk, ami nekünk már a hasznunkra volt a saját pedagógiai munkánk során!

Ha adhatok egy tanácsot szerintem ne arról dönts, hogy részt szeretnél-e venni a Komplex mozgásterápia továbbképzésen!

Arról dönts inkább, hogy

A jelentkezési folyamat lépései

 • Első jelentkezési lap letöltése

  Kattints ezen az oldalon bármelyik jelentkezési gombra! Ekkor átirányítunk az első adatfelvételi oldalunkra. Itt néhány egyszerű adatot fogunk tőled kérni, hogy biztonságosan tarthassuk veled a kapcsolatot. Az űrlap beküldését követően - maximum 2 munkanapon belül - visszaigazolást küldünk email-ben, amelyben a további teendőkről is tájékoztatunk.

 • Második űrlap

  E-mailben elküldünk részedre egy második - bővebb - adatlapot. Ezen az adatlapon kell nyilatkoznod arról, hogy személyesen vagy online szeretnél - e részt venni a tanfolyamon. Számlázási adatokat és a tanúsítvány kiállításához szükséges adatokat is fogunk tőled kérni.

 • A jelentkezés véglegesítése

  A második adatlap kitöltését követően maximum 2 napon belül elektronikus díjbekérőt küldünk részedre. Jelentkezésed a regisztrációs díj átutalásával válik véglegessé. Aki határidőig nem tölti ki az adatlapot, illetve a regisztrációs díjat nem fizeti be, annak a nevét külön értesítés nélkül töröljük a jelentkezők névsorából! Erre a jelentkezők magas létszáma miatt van szükségünk. Megértésedet köszönjük!

A tanulás öröm is lehet!

Jelentkezz és használd fel a gyakorlati tudást már a tanfolyamot követően!

Kapcsolat

Email: kmtakademia@gmail.com
X