A tanulás öröm is lehet!

Hadd segítsünk neked, hogy segíteni tudj! Tanuld meg tőlünk a Komplex mozgásterápia pedagógiai fejlesztő módszertanát!

2024.06.14-16. és 06.21 -23.

ONLINE tanfolyam

Tudom, hogy sokszor nehéz neked

 • mert őszintén segíteni szeretnél, de nem tanultad hogyan csináld!

 • mert, amit próbálsz tenni arról sokszor érzed, nem elég!

 • mert, senki nem tanította meg neked miért ilyen nehéz a gyerekeknek iskolássá válni, iskolásnak lenni és hogyan tehetnéd ezt könnyebbé!

Én és a kollégáim tudunk neked mutatni ehhez egy módszertant!

Nekem is fontos, hogy tudjam, hogyan segítsek!

Ha osztozol a szenvedélyünkben, hogy a gyerekeket több sikerélményhez segítsük, szívesen megmutatjuk neked, mi hogyan csináljuk.

Őszintén kívánom, hogy megélhesd a saját sikereidet a gyerekeknek nyújtott hathatós segítségen keresztül. Minél többször tapasztalhasd, hogy megvan a kellő tudásod és gyakorlati ismereted hozzá, jól segíts. Mi ismerünk és tanítunk egy módszertant, ami minket már sokszor hozzásegített ehhez.

Tudom, mert magam is megtapasztaltam, hogy a jó szándék nagyon fontos, de sajnos önmagában sokszor nem elég. A pedagógiai tanulmányok pedig a biztos elméleti alapokon túl nem adnak elég a hétköznapokban jól alkalmazható ismeretet. Megtapasztaltam azt is, hogy viszonylag rövid idő alatt a pedagógusképzés nyújtotta alapokra építve megtanulhatom hogyan tudok valóban segíteni a gyerekeknek, akikért felelős vagyok!

Van egy mondás, amit Einsteinnek tulajdonítanak: „Az őrültség az, ha ugyan azt tesszük újra és újra, de azt várjuk, hogy más legyen az eredménye!” Ha szeretnéd mi tudunk neked segíteni, hogy legyen választásod mást tenni, mint eddig.

Mivel tudunk segíteni neked abban, hogy változtatni és segíteni tudj?

Komplex Mozgásterápia továbbképzés

6 napos, 60 órás akkreditált pedagógus továbbképzés

Engedély száma: 97/10/2021

A képzés fő tematikai egységei

A legfontosabb technikai tudnivalók

A jelentkezés feltételei

Jelentkezési határidő

2024.05.31. 12:00

Vizsga

A tanfolyam az utolsó képzési napon vizsgával zárul, melynek sikeres teljesítése esetén tanúsítványt állítunk ki, amely feljogosít a nálunk tanult módszertan alkalmazására az eredeti kompetenciakörödön belül.

Hivatalos

A tanfolyamot szervező intézmény felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/004359

A képzés hivatalos tájékoztatója innen letölthető!

Ez a képzés csak a KMT Akadémia szervezésében elérhető! Figyeld a védjegyünket!

A módszer kidolgozója

Picture of Kulcsár Mihályné

Kulcsár Mihályné

a KMT Akadémia tiszteletbeli örökös elnöke

A Komplex mozgásterápia Kulcsár Mihályné, Panni néni által kifejlesztett fejlesztőeljárás, melyet saját pedagógiai tapasztalata, gyakorlata alapján alakított ki. Ez az eljárás tapasztalatai szerint segíthet a tanulási nehézségek csökkentésében, a beszédfejlődés és szobatisztaság kialakulásának támogatásában, a magatartási problémák javulásában, a figyelem fejlődésében.

Itt találkozhattál már vele:

A képzés szakmai felelőse

Picture of Kulcsár György

Kulcsár György

Neuropedagógus, a KMT Akadémia szakmai vezetője

Kulcsár György, támogatja, irányítja a KMT Akadémia szakmai és szellemi munkáját. Találkozhattok vele a KMT Akadémia tanfolyamain, de szakmai konferenciákon és az Akadémia más rendezvényein is. 

Itt is láthattad már:

A módszer oktatója

Picture of Kulcsár Mihály

Kulcsár Mihály

óvodapedagógus, fejlesztőpedagógus, Komplex mozgásterápia oktató

Ahogy a résztvevők látták

Misi felkészült,tapasztalt okatónak bizonyult, a kérdésekre részletekbe menő, kimerítő választ adott.

Kedves Panni néni!

Minden tiszteletem a tiétek, köszönöm ezt a sok-sok tudást és az önbizalmat! Nagyon köszönöm az újszerű, fantasztikus élményt!

 

Szuper volt minden, az elvárásaimat felülmúlta. Féltem attól, hogyan fog megvalósulni az online térben, a gyakorlat folyamán hogyan fogom hasznosítani a dolgokat, de szerencsére ez a félelmem hamar elillant. Mihály mindent érthetően magyarázott, konkrét anyagot, tudást kaptunk a kezünkbe, így biztosan nem lesz gond a későbbiekben. Köszönöm! 🙂

  Abszolút nem éreztem hátrányát az online óráknak. Teljes mértékben elégedett voltam a technikai megoldással, könnyen kezelhető volt és érthető. Különösen tetszett, hogy a személyes és az online résztvevők is  hallhatták egymás kérdéseit és tapasztalatait, ettől az egész személyesebbé vált a számomra. 

Liza

A részvételi díj és a regisztrációs díj

Mindig is fontos volt édesanyámnak, hogy az általa kidolgozott módszertan minél megfizethetőbb legyen, hogy ezáltal is minél több gyermekhez elérhessen a segítség. Az ár kialakításánál ezt az alapelvet kellett összegyeztetnünk azzal, hogy több mint 40 év alatt felgyűlt szakmai tapasztalat esszenciáját adjuk át neked, olyan szervezett formában, amelyhez több ember munkájára van szükség.

Szerettem volna, hogy a tanfolyam minél olcsóbb legyen, de közben legyen komolyan vehető és nem utolsó sorban tudjam tisztességgel megfizetni mindazok munkáját és szakmai tapasztalatát, akik egy-egy képzés létrejöttéhez hozzájárulnak. A szakmai csapaton kívül, akiket már korábban megismerhettél, a háttérben dolgozik a szervező csapatunk, hogy minden információ időben eljusson hozzád, legyen egy megfelelő helyszín a képzés megtartására, tudjuk jó minőségben online közvetíteni a számodra az előadásokat, az adminisztráció pontosan elő legyen készítve, a kérdéseidre mindig időben választ kapj és a képzést követően még 30 napig elérhesd a képzés felvételeit.

Néhány éve vezettük be a regisztrációs díjat, hiszen az adminisztrációért és kapcsolattartásért felelős kollégáim már akkor rengeteget dolgoznak érted, amikor még épp csak jelentkeztél a képzésre: tartják veled a kapcsolatot, előkészítik az adminisztrációt, lefoglalják a termet, az oktatók keze alá dolgoznak és készségesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre. A regisztrációs díj ennek az áldozatos munkának a fedezetéül szolgál, amit nagyrészt akkor is el kell végezni, ha végül valamilyen okból visszalépsz a részvételtől, vagy módosítod melyik időpontban szeretnél jönni.

A regisztrációs díj összege 35.000Ft. A fentiek alapján talán érthető számodra is, hogy ez nem jár vissza, ha visszalépsz a képzésen való részvételtől.

A képzés részvételi díja 140.000Ft, amelyet csak a képzés kezdete után kell megfizetned akkor, ha ténylegesen megkezded a képzést.

Lehetőséged van a helyszínen készpénzben, vagy átutalással, egy, kettő vagy akár három részletben is megfizetned, a választásod szerint. Természetesen a második és harmadik részletet csak átutalással tudod kiegyenlíteni a képzést követő 30. és 60. napig. Arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a munkahelyed átvállalhassa a képzési díj egészét vagy akár egy részét, ha szeretné!

Ez összesen 175.000Ft

Ezen felül kérünk még tőled egy kisebb összegű regisztrációs díjat, hogy bizonyítsd elköteleződésed a részvétel iránt, nekünk pedig legyen miből fedezni a szervezéssel és adminisztrációval járó költségeket! Ennek összege mindössze:

Tudomásom szerint máshol az országban ekkora vagy ennél kisebb összegért, a gyakorlatban alkalmazható, mozgáson alapuló fejlesztő módszertani tudást 60 órás tanfolyam keretében, amellyel az iskolai boldogulást lehet elősegíteni, sehol máshol nem találsz!

A jelentkezési folyamat lépései

 • Első jelentkezési lap letöltése

  Kattints ezen az oldalon bármelyik jelentkezési gombra! Ekkor átirányítunk az első adatfelvételi oldalunkra. Itt néhány egyszerű adatot fogunk tőled kérni, hogy biztonságosan tarthassuk veled a kapcsolatot. Az űrlap beküldését követően - maximum 2 munkanapon belül - visszaigazolást küldünk email-ben, amelyben a további teendőkről is tájékoztatunk.

 • Második űrlap

  E-mailben elküldünk részedre egy második - bővebb - adatlapot. Ezen az adatlapon kell nyilatkoznod arról, hogy személyesen vagy online szeretnél - e részt venni a tanfolyamon. Számlázási adatokat és a tanúsítvány kiállításához szükséges adatokat is fogunk tőled kérni. Itt jelezheted számunkra, ha részletekben szeretnél fizetni és azt is, ha a munkahelyed átvállalja a képzésed díjának egy részt vagy egészét.

 • A jelentkezés véglegesítése

  A második adatlap kitöltését követően maximum 2 napon belül elektronikus díjbekérőt küldünk részedre. Jelentkezésed a regisztrációs díj átutalásával válik véglegessé. Aki határidőig nem tölti ki az adatlapot, illetve a regisztrációs díjat nem fizeti be, annak a nevét töröljük a jelentkezők névsorából! Ne izgulj, mielőtt törölnénk a neved rákérdezünk, hogy tényleg meggondoltad-e magad, vagy csak elfeledkeztél a regisztrációs díjról!

Én nem mondom, hogy mindenképp minket válassz, tőlünk tanulj.

Szeretettel várunk a képzésen!

A KMT Akadémia teljes csapatának nevében: Kulcsár György a KMT Akadémia szakmai vezetője

A tanulás öröm is lehet!

Kapcsolat

Email: kmtakademia@gmail.com
X