Komplex mozgásterápia továbbképzés

60 órás, akkreditált pedagógus továbbképzés tanulási nehézségek leküzdésére és oldására

Mit tanulhatsz meg a KMT tanfolyamon?

 • Hogyan segítsd,

  integráld az eltérő fejlődésű vagy tanulási nehézségekkel küzdő gyerekeket

 • Hogyan fejleszd,

  a tanulási képességeket mozgás segítségével

 • A komplex felmérő eljárást

  és a fejlesztési terv összeállítását

Miért jó döntés a KMT tanfolyam?

Megismerheted az idegrendszer működését, az idegrendszer érése és a mozgásfejlődés közötti összefüggéseket! Felfedezheted a működésbeli hiányosságokat, okokat, tüneteket és képessé válhatsz ezek korrigálására!

Milyen témakörökkel találkozhatsz?

Célunk, hogy a tanulásban nehézségekkel küzdő gyerekeknek a segítségére tudjunk lenni, újra örömmé tudjuk tenni számukra a tanulást.

Használd ki változatos oktatói módszereink előnyeit!

A könyvet a résztvevők az első napon kapják meg, a térítési díjat a tanfolyam részvételi díjába foglaltuk. A könyv tartalmazza a továbbképzés tananyagának egy részét.

Ezt nyújtjuk neked

Amit várunk tőled

Az elméletben és gyakorlatban megalapozott tudást Komplex mozgásterápia tanfolyam néven oktatjuk. A tanfolyam célja az, hogy a résztvevők elsajátítsák a Komplex mozgásterápia fejlesztőeljárást. Az akkreditált továbbképzés 60 órás, általában két, egymás után következő hétvégére szervezzük, de van olyan alkalom is, mikor egy héten, hat napig tart folyamatosan.

A módszer kidolgozója

Picture of Kulcsár Mihályné

Kulcsár Mihályné

A módszer kidolgozója, a KMT Akadémia tiszteletbeli örökös elnöke

Kulcsár Mihályné, Panni néni által kifejlesztett fejlesztőeljárás, melyet saját pedagógiai tapasztalata, gyakorlata alapján alakított ki. Ez az eljárás segíthet a tanulási nehézségek csökkentésében, a beszédfejlődés és szobatisztaság kialakulásának támogatásában, a magatartási problémák javulásában, a figyelem fejlődésében.

Picture of Kulcsár György

Kulcsár György

Neuropedagógus, a KMT Akadémia szakmai vezetője

Kulcsár György, támogatja, irányítja a KMT Akadémia szakmai és szellemi munkáját. Találkozhattok vele a KMT Akadémia tanfolyamain, de szakmai konferenciákon és az Akadémia más rendezvényein is. 

A tatai tanfolyam oktatói

Picture of Kulcsár Mihályné

Kulcsár Mihályné

A módszer kidolgozója, a KMT Akadémia tiszteletbeli örökös elnöke

Picture of Kulcsár Mihály

Kulcsár Mihály

Komplex Mozgásterápia oktató

Megtanítjuk, hogy a mozgás hogyan lehet segítségedre abban, hogy a gyerekek tanulási képességeit fejleszd. Az elméleti tananyag mellett megtanítjuk azokat a fejlesztő mozgásokat, amivel segíteni tudsz. Egy ehhez kapcsolódó felméréssel is megismerkedhetsz, melynek az eredménye alapján ez a fejlesztőprogramot egyénre, gyerekre szabhatod.

Komplex mozgásterápia tanfolyam - személyesen vagy online

Az elméletben és gyakorlatban megalapozott tudást Komplex mozgásterápia tanfolyam néven oktatjuk. A tanfolyam célja az, hogy a résztvevők elsajátítsák a Komplex mozgásterápia fejlesztőeljárást. Az akkreditált továbbképzés 60 órás, általában két, egymás után következő hétvégére szervezzük, de van olyan alkalom is, mikor egy héten, hat napig tart folyamatosan.

Ami még együtt jár a tanfolyammal!

 • Szakmai háttér

  Többlépcsős fejlődési lehetőség

 • Tudományos megközelítés

  Megbízható szakmai tapasztalat

 • Gyakorlati ismeretek

  Azonnal használható szaktudás

Ismerd meg az idegrendszer működését, az idegrendszer érése és a mozgásfejlődés közötti összefüggéseket, a működésbeli hiányosságokat, okokat, tüneteket és válj képessé ezek korrigálására!

A legfontosabb technikai tudnivalók

Ahogy a résztvevők látták

 

Szuper volt minden, az elvárásaimat felülmúlta. Féltem attól, hogyan fog megvalósulni az online térben, a gyakorlat folyamán hogyan fogom hasznosítani a dolgokat, de szerencsére ez a félelmem hamar elillant. Mihály mindent érthetően magyarázott, konkrét anyagot, tudást kaptunk a kezünkbe, így biztosan nem lesz gond a későbbiekben. Köszönöm! 🙂

Misi felkészült,tapasztalt okatónak bizonyult, a kérdésekre részletekbe menő, kimerítő választ adott.

Kedves Panni néni!

Minden tiszteletem a tiétek, köszönöm ezt a sok-sok tudást és az önbizalmat!

 

Nagyon köszönöm az újszerű, fantasztikus élményt!

Kedves Gyuri!

Szeretném megköszönni Neked és Misinek is a rugalmasságotokat és a segítőkészségeteket. Kezdetben személyesen vettem részt a kurzuson, de egy váratlan betegség miatt online folytathattam tovább. A személyes és az online térben való megvalósítás is pozitív volt számomra. Abszolút nem éreztem hátrányát az online óráknak. Teljes mértékben elégedett voltam a technikai megoldással, könnyen kezelhető volt és érthető. Különösen tetszett, hogy a személyes és az online résztvevők is  hallhatták egymás kérdéseit és tapasztalatait, ettől az egész személyesebbé vált a számomra. 

Liza

A jelentkezési folyamat lépései

 • Első jelenetkezési lap letöltése

  Kattints ezen az oldalon bármelyik jelentkezési gombra! Ekkor átirányítunk az első adatfelvételi oldalunkra. Itt néhány egyszerű adatot fogunk tőled kérni, hogy biztonságosan tarthassuk veled a kapcsolatot. Az űrlap beküldését követően - maximum 2 munkanapon belül - visszaigazolást küldünk email-ben, amelyben a további teendőkről is tájékoztatunk.

 • Második űrlap

  E-mailben elküldünk részedre egy második - bővebb - adatlapot. Ezen az adatlapon kell nyilatkoznod arról, hogy személyesen vagy online szeretnél - e részt venni a tanfolyamon. Számlázási adatokat és a tanúsítvány kiállításához szükséges adatokat is fogunk tőled kérni.

 • A jelentkezés véglegesítése

  A második adatlap kitöltését követően maximum 2 napon belül elektronikus díjbekérőt küldünk részedre. Jelentkezésed a regisztrációs díj átutalásával válik véglegessé. Aki határidőig nem tölti ki az adatlapot, illetve a regisztrációs díjat nem fizeti be, annak a nevét külön értesítés nélkül töröljük a jelentkezők névsorából! Erre a jelentkezők magas létszáma miatt van szükségünk. Megértésedet köszönjük!

A tanulás öröm is lehet!

Jelentkezz és használd fel a gyakorlati tudást már a tanfolyamot követően!

Kapcsolat

Email: kmtakademia@gmail.com
X