• Kezeld hatékonyan és pozitívan

    a szakmai és magánéletedben felmerülő kihívásokat és konfliktusokat!

  • Alakíts ki megbízható önismeretet!

    Célom, hogy magabiztosan és hatékonyan tudj közelíteni a szakmai és magánéleti megpróbáltatásaidhoz és konfliktusaidhoz.

  • Szerezz magas szintű önismereti tapasztalatot!

    Szeretném, hogy hatékonyan tudd kezelni az önismerettel kapcsolatos konfliktusaidat, azért, hogy további lépéseket tehess a szakmai fejlődésed útján.

Önismereti képességfejlesztés

Milyen eszközökkel, gyakorlatokkal találkozhatsz a nap során?

Ki kísér majd végig az önismereti napon?

Picture of Kulcsár György

Kulcsár György

Ultrarövid Terápiás konzulens, a KMT Akadémia szakmai vezetője

Szeretettel várlak ezen az önismereti napon, ahol lehetőséged nyílik saját belső világod felfedezésére és a fejlődésre. Mindannyiunknak tele az élete nehézségekkel és kérdésekkel, de most itt a lehetőség, hogy együtt elinduljunk az önismeret útján és megtaláljuk a te saját válaszaidat. Ez a nap egy olyan ajándék, amit magadnak adhatsz. Az itt töltött nap alatt a különböző dramatikus játékokon keresztül mélyebb betekintést nyerhetsz azont korlátaid gyökerei közé, melyek befolyásolják a mindennapi életedet. Ez az út lehetőséget ad neked arra, hogy elenged a múlt fájdalmait, és megerősödj az önmagadba vetett hitben.

Mire számíthatsz tőlem?

Feketeöves útkereső, és ma már mondhatom, hogy úttaláló vagyok. Életem elmúlt évtizedei megtanítottak arra, ha úgy érzem valami nem stimmel a világgal és benne a saját helyemmel, ha nem érzem jól magam a bőrömben, akkor a megoldás lehetőségét elsősorban nem odakint a világ megváltoztatásában kell keresnem! Elszánt kutatással, sokszor összeszorított foggal, szorongásokkal és szenvedésekkel kikövezett úton, rengeteg zsákutcát megjárva jutottam arra a tapasztalatra, hogy a kiutat a lelkem mélyén legbelül, a saját magam mélyebb megértésében, elfogadásában, megszeretésében kell keresnem! Megspórolom neked azokat az évtizedeket, amelyek engem ehhez a felismeréshez vezettek! Rögtön arra terellek majd, amerre az igazán fontos dolgok kezdődnek önmagaddal kapcsolatban, azon a módon, amit a leghatékonyabbnak tapasztaltam!

Technikai tudnivalók

Rólam mondták

“Az elmúlt napokban vettem részt a neuropedagógiai képességfejlesztés képzéseteken. Röviden összefoglalom, hogy nekem mit nyújtott ez a képzés: Nyitottságot, meleg attitűdöt egymás irányában, együtt gondolkodást, megértő, átérző, elfogadó embertársakat, mélyebb önismeretet, a további fejlődés, megismerés lehetőségének útját. Köszönöm Krisztiánnak és Gyurinak a személyiségükből fakadó elfogadást. Azt a kívülről figyelő látásmódot, meglátást és vezetést, azt a képességüket, mellyel a korlátokat megnyitották, utat, teret engedve a felismeréshez, a fejlődés, változás lehetőségéhez.”

Loványi Tünde

Lépj magasabb szintre a konfliktuskezelésben, pozitív kommunikációban és az empátia fejlesztésében!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget a szakmai fejlődésedre és személyes életedre hatással lévő változásra! Regisztrálj most az Önismereti képességfejlesztés napjára, és lépj magasabb szintre a konfliktuskezelésben, pozitív kommunikációban és empátia fejlesztésében! Kattints itt a jelentkezéshez és indítsd el az új, kiegyensúlyozottabb és hatékonyabb szakmai utadat!

Kapcsolat

Email: kmtakademia@gmail.com
X