Rózsavölgyi Dorottya

Regisztrált fejlesztő

Tanúsítvány sorszáma: 6/2016

Elérhetőség

Helyszín, időbeosztás

StudioKinez (2045 Törökbálint, Október 6. u. 3.)

Hétfőtől – szombatig, telefonos egyeztetés alapján.

Tevékenység

Fő tevékenységeim, amivel törökbálinti stúdiómban felkereshetnek:
KOMPLEX MOZGÁSTERÁPIA –
Akitől megtanultam: Kulcsár Mihályné, Panni néni – neuropedagógus.
Alapja a C.H. Delacato neurológus által kidolgozott mozgásterápia, melyet Panni néni fejlesztett tovább.
Ajánlom iskolaéretlen óvodások, tanulási -nehézségekkel, -zavarokkal küzdő iskolások, magatartási problémákkal, figyelemzavarokkal, koncentrációs nehézségekkel küzdő gyermekek részére.
A hozzákapcsolódó stressz oldását a kineziológia módszereivel segítem.
COACH KINEZIOLÓGIA – Mindenki a harmóniát keresi a saját életében. Meg kell megtalálnunk az egyensúlyt ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A test-lélek-szellem hármas egységében vagyunk egészségesek. Ennek a harmóniának a megtalálását segíti a kineziológia.
A kineziológus nem gyógyít, nem diagnosztizál, hanem a negatív érzelmi stressz oldásával beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát.
MAGZATKORI STRESSZOLDÁS – Diapozitív
A magzati lét a védettség, a harmónia időszakának képzetét ébreszti fel bennünk. Pedig nem is sejtjük, hogy életre szóló sérüléseink, stresszeink jelentős hányadát különös módon épp az anyaméhben szerezzük meg. Sejtjeink ugyanis, mint a filmkockák, mindent rögzítenek. A diapozitív metódus egy olyan bioenergetikai stresszoldó módszer, ami épp ezeket, a születés előtt, a magzati létben összegyűjtött stresszeket igyekszik oldani.
„Megtanítom az embereket arra, hogy szeressék önmagukat, ezáltal teret nyitok számukra, melynek mélységében feltárul előttük lényük mérhetetlen csodája. Ez minden, amit teszek. Olyan ember vagyok, aki támogat másokat. Hozzásegítem őket, hogy átvegyék az irányítást az életük felett. Segítek nekik elgörgetni az útból az akadályokat, ledönteni a korlátokat, hogy képessé váljanak szeretni magukat az adott körülményektől függetlenül.” (Luise L. Hay)