Budai Bernadett

Regisztrált fejlesztő

Tanúsítvány sorszáma: 39/2014

Elérhetőség

Helyszín, időbeosztás

Selyemréti Egészségműhely (3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky u. 54. fszt. 2.)

Bejelentkezés telefonos időpontegyeztetést követően lehetséges.

Tevékenység

Budai Bernadettnek hívnak, Miskolcon élek és alap végzettségem szerint 2006-tól szociálpedagógus – szabadidőszervező vagyok. Mély ismeretekkel rendelkezem a gyermekek értelmi, érzelmi, erkölcsi fejlődéséről és fontosnak tartom a munkám során az élményeken keresztül történő tanulás elősegítését.

Fejlesztő-differenciáló szakpedagógus végzettségem megszerzése előtt (2011) egy nemzetközi tanulmányút keretében részese lehettem a Németországban folyó szociális és fejlesztő munkának, ahol többek között bepillantást nyerhettem az óvodás korúak fejlesztő foglalkozásaiba, illetve a kisiskolás és serdülő korúak képességfejlesztésébe. Ekkor váltam elkötelezett követőjévé dr. Brigitte Sindelar osztrák pszichológus tréningprogramjának.

Hazaérkezve és a szakmai képesítések megszerzését követően halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek egyéni és csoportos fejlesztésével foglalkoztam más szakemberekkel együttműködve. Ekkor még a szakmai munkámban a mozgásfejlesztő tevékenységnek kevés szerepe volt, ám erőteljesen éreztem ennek hiányát a fejlesztés hatékonysága érdekében. 2014-ben elvégeztem a „Mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására” képzést, aminek eredményességét a jelenlegi munkám során is bizonyítottan érzékelem.

Kevésbé hivatalosan megfogalmazva lehetek számodra egy fejlesztőpedagógus, aki:

– abban segít, hogy gyermeked számára a tanulási vagy a részképesség-gyengeségből eredő magatartási nehézségek megoldódjanak.

Ám én szívesebben vagyok egy fejlesztőpedagógus, aki:

– anyaként is, továbbá szakmai meggyőződésből is tudja, hogy a gyermek igényeihez való megfelelő kapcsolódással csodákra vagyunk képesek. Így abban segítek, hogy a gyermeked értelmi és érzelmi életében olyan funkciókat alapozzunk meg, amivel nemcsak az óvodában / iskolában teljesít majd jobban, hanem az otthoni élet is nyugalmasabbá, kiegyensúlyozottabbá válik.

Kiemelt figyelmet szentelek a részképességek fejlesztésén túl a gyermeki önbizalom megalapozására is. Munkámban a kedvességen alapuló következetességet képviselem és extrém fontosnak tartom a gyermeki együttműködés megnyerését.

Ha innen indulunk, akkor biztosan messzire jutunk a közös munkánk során.

További részletek esetén keress bizalommal!