Felmérő eszközkészlet

Ár tanfolyamra jelentkezéskor: 17.900 Ft

KMT Akadémia tagoknak: 18.900 Ft

Kedvezmény nélküli ár: 20.900 Ft

MEGRENDELÉS
Szerző: Kulcsár Mihályné
Ára: 3.000,- Ft
 

A számolási nehézség nem új keletű probléma. Mindig is voltak az iskolában olyan gyerekek, akiknek nehezen ment a számolás, de kétségtelen, hogy az utóbbi 30-40 évben egyre növekszik a számuk. A diszkalkulia sokféle formában jelenhet meg. Minden gyereknél más-más tünetegyüttest mutat, de néhány lényeges jegy alapján rendszerbe lehet foglalni. A tünetek a fejlesztés útját is kijelölik.

MEGRENDELÉS
Szerző: Kulcsár Mihályné
Ára: 3.000,- Ft

Bicske, 2014.
Tizenkettedik magánkiadás

A könyv tartalmazza a teljes módszer leírását. Eredetileg a módszerről szóló továbbképzés jegyzetének készült, de önállóan is jól használható, közérthetően segít megérteni a tanulási nehézségek hátterét. A pedagógiai munkában kézikönyvként is használható, hiszen lépésről lépésre tartalmazza a fejlesztő eljárásokat, megtervezésük lépéseit, és a vizsgálatot.

MEGRENDELÉS
Szerző: Kulcsár György
Ára: 2.000,- Ft

Budapest, 2011
1. magánkiadás

Módszertani füzeteinkkel szeretnénk útmutatóval szolgálni pedagógus kollégáink számára ahhoz, hogyan alkalmazhatjuk a csoportjátékokat a mindennapi pedagógiai munkában, hogyan használhatjuk ki a gyerekközösségek működésének sajátosságait pedagógiai céljaink elérésére. Nem pusztán játékok gyűjteményét szeretnénk az érdeklődő pedagógusok kezébe adni, hanem azt is igyekszünk megmutatni számukra, miképpen építsék be ezeket mindennapi pedagógiai munkájukba.

MEGRENDELÉS