Rumi Melinda

Neuropedagógus

Tanúsítvány sorszáma: 14/2016

Elérhetőség

  • Telefonszám: +36 30 4007 420
  • Email: neuropedagogus413@gmail.com

     

Helyszín, időbeosztás

Szakmai életút

Már kiskamasz korom óta tudom, hogy az emberek támogatása elsődleges feladatom a mindennapjaimban. Iskolás éveim alatt úgy gondoltam, hogy a tanítói mesterséget szeretném elsajátítani, így a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskolán igyekeztem kitanulni a szakmát. Ezután az élet másféle élményekkel, tudással boldogított – voltam Front Office Manager és katona is-, míg egy napon ráébredtem, hogy számomra a gyermekek és felnőttek segítése, fejlesztése az igazi célom. Még 2006-ban a Magyar Tudományos Akadémián az évi Országos Neveléstudományi Konferencián beszélhettem az élethosszig tartó tanulásról. Az élmény olyan mély nyomokat hagyott bennem, hogy minden évben újabb és újabb információkkal, tanfolyamokkal bővítem a már megszerzett tudásomat. Többek között gyerekjóga-oktató, BlackRoll® és Running Technique oktató, okleveles Fascia Tréner, Brain Gym és Optimal Brain Organization® (OBO®), Schüssler Tanácsadói és krémkészítő tanfolyamokat végeztem, de minden évben keresek egy-egy olyan képzést, amely segít a neuropedagógiai szemléletem tágításában. És természetesen a legtöbb KMT Akadémia által szervezett képzésen legalább egyszer ott voltam. Minden érdekel, amivel egy kicsit is segíthetek az embereknek, ezért tanulmányaimat a kronobiológiai pszichogenetika területén folyamtosan bővítem, 2023 szeptemberében Mester kurzusát kezdem meg.

Az, hogy KMT Akadémia csapatának szerves tagja lehetek, ami új utakat nyitott meg előttem. KMT oktatóként a szakmai anyagok frissen tartásában, illetve az akadémia szervezési, tervezési feladataiban szervesen részt veszek.

2022 év vége egy újabb szintre emelt az önismereti utazásaimban. Édesanya lettem! Így most a fejlesztői munkát és a vendégeim testi, lelki támogatását átmenetileg szüneteltetem. Hobbym változatlan: fejlődni, pihenni, szeretni, élni és élni hagyni.