ÁTTÉRÜNK AZ ONLINE OKTATÁSRA

Fontos számunkra a tanfolyami résztvevők biztonsága, és érezzük a felelősségünket a járvány terjedésének akadályozásában! Sok tanfolyamunk helyszínéül oktatási intézmények szolgálnak. Szeretnénk megvédeni ezen intézményekbe járó gyermekeket, az ott dolgozókat és a képzéseinken résztvevő kollégákat is attól a megnövekedett járványügyi kockázattól, amit egy ilyen csoportos képzés megtartása jelentene. Ugyanakkor senkit nem szeretnénk megfosztani a lehetőségtől, hogy el tudja végezni az általa választott képzést az általa választott időpontban, ne kelljen akár egy-másfél évet várnia az újabb lehetőségre.

Folyamatosan követjük az események alakulását, figyeljük a híreket, a hatósági intézkedéseket és az ajánlásokat. Mindezek alapján úgy döntöttünk, hogy a legfelelősebb magatartás a részünkről, ha minden képzésünket ideiglenesen az online térbe irányítjuk át.

Megvizsgáltuk a technikai lehetőségeit, hogyan tudnánk a maximális biztonság megteremtése mellett, az eredeti tematika és tartalom megőrzésével megtartani a képzéseinket. Arra jutottunk, hogy megtartjuk a meghirdetett képzési időpontokat, az eredetivel mind tematikájában, mind tartalmában megegyező képzési anyagokat online csatornákon keresztül tesszük elérhetővé a résztvevők számára és az adminisztrációt is átirányítjuk az online térbe – amennyire csak lehetséges.

Hogyan történik mindez a Komplex mozgásterápia tanfolyamok esetében?

Minden képzési napon elérhetővé tesszük az adott nap előadásait videók formájában. Ezek időben és tartalomban megegyeznek azzal, amely személyes részvétel esetén is elhangzana, kiegészítjük még a megértést segítő prezentációkkal – amely az eredeti anyaghoz képest jelentős többletet jelent. Mindezeken túl ahol csak lehetséges, a nagyobb elmélyülést lehetővé tevő, a képzés törzsanyagába nem tartozó, kiegészítő anyagok elérhetőségét is közzé tesszük.

Minden nap két idősávban élő közvetítést indítunk 90-90 perc időtartamban, amikor a résztvevőknek lehetősége lesz írásban feltenni a kérdéseiket, melyekre az előadó élőszóban válaszol! Ezen túlmenően előre egyeztetett időpontokban lehetőséget adunk a tanultakkal kapcsolatos egyéni konzultációra is!

A tanúsítványok kiállítása is elektronikusan fog megtörténni olyan formában, hogy azt mindenki érvényesen ki tudja nyomtatni magának. Mindezeken túlmenően a járványügyi vészhelyzet lezárulását követően meghirdetünk egy személyes konzultációs napot, amelyen minden résztvevő ingyenesen részt vehet. Itt lehetőség lesz élőben is találkoznunk és megismerkednünk egymással. Aki eljön erre az alkalomra, annak fizikailag is átadjuk a tanúsítványát, felteheti a kérdéseit, beszélgethet, tapasztalatot cserélhet a többi résztvevővel.

Hogyan zajlik majd a Neuropedagógiai szakmai-, önismereti konzultáció?

Minden résztvevő számára a személyes részvétel helyett biztosítjuk a csatlakozást egy minimum 90 perces élő közvetítéshez, ahol az írásban feltett kérdéseire élő szavas választ kap a konzultáció vezetőjétől. Ezen túlmenően mindenkinek biztosítunk egy egyéni online videó konzultáció lehetőségét is. Ez a képzés ebben a formában minden tekintetben megfelel a csoportos Neuropedagógiai szakmai-, önismereti konzultációnak, a KMT Akadémia azzal egyenértékűnek elismeri!

Köszönjük az együttműködéseteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük