Erős ötvözet: A pedagógus coach tanfolyam

Bontakoztasd ki a benned rejlő lehetőségeket és fejlődj a pedagógus szakmában! Ismerkedj meg a pedagógus coach tanfolyammal!

Ez a tanfolyam nem csupán egy egyszerű oktatási program. A hat nap során önismereti és sajátélményű feladatok állnak a fókuszban. A lehető legtöbb eszközt és módszert ki is próbálhatod, már a tanfolyam során is. Nem csak elméleti ismereteket sajátíthatsz el, hanem azon eszközök és módszerek birtokába is juthatsz, amelyek segítenek a pedagógus coach szerep sikeres betöltésében.

Az önismereti játékok és az önreflexió lehetőségét kínálva számodra mélyebb megértésre és gyakorlatra tehetsz szert, emellett megismerheted az egyéni és csoportos pedagógus coach munka alapvető módszertanát is.

Részese lehetsz egy támogató közösségnek is! Építs fel pozitív szociális kapcsolatokat a tanfolyam résztvevőivel. Olyan tevékenységeket és projekteket kínálunk neked, amelyek során pozitív élményeket szerezhetsz és adhatsz tovább!

A tanfolyam során foglalkozunk a feldolgozatlan érzelmek, stresszkezelés, kapcsolódási nehézségek, önbecsülés növelése, egészséges gyermeki életvezetés támogatása, kommunikáció, valamint motiváció az iskolában és a családban témakörök feldolgozási lehetőségeivel is.

A pedagógus coach eszközök és módszerek elég rugalmasak ahhoz, hogy a tanfolyamot követően a saját igényeidnek és céljaidnak megfelelően alakíthasd, formálhasd őket! Így alkalmasak lehetnek arra is, hogy ötvözhesd az eddigi sikeres pedagógiai gyakorlataidat, munkádat és az újonnan megszerzett ismereteket és egy új, friss megközelítéssel támogathasd a gyerekeket, de akár szüleiket is! Lehetőséged lesz, hogy a közös munka és tanulás során megtaláld és ötvözd a jelenlegi szakterületeddel, munkáddal a tanfolyamon tanultakat, így saját – egyéni pedagógus coach szakterülethez juthatsz. A valódi motiváció akkor születik, amikor olyan területeken dolgozol, amelyek közel állnak a szívedhez.

Nem csupán a problémákkal és kihívásokkal kell foglalkoznod, hanem ki kell emelned a tanítványaid egyéni erősségeit is. A pozitív visszajelzés és dicséret nem csak megerősíti az önbizalmat, de hozzájárul a motiváció fenntartásához is. Hiszünk abban, hogy a pozitív eredményekre összpontosítva hosszú távon is hatékonyabbá válhatunk mind szakmailag, mind pedig személyesen és pedagógus coachként is!

Megtanulhatsz konkrét, elérhető célokat kitűzni és nyomon követni, nem csak kihívást, hanem sikerélményt is teremtve diákjaidnak. A sikerek növelik az önbizalmat, és a tanfolyam segít, hogy minden résztvevő számára is elérhetővé váljanak ezek a sikerélmények.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük