INFORMÁCIÓK A TAVASZI KÉPZÉSEINKEN RÉSZTVEVŐKNEK

A tavaszi tanfolyamokkal kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy amennyiben a járványügyi helyzet úgy kívánja, lehetővé tesszük, hogy a képzést a résztvevők online formában teljesítsék. A nagy érdeklődésre és a korlátozott lehetőségekre tekintettel képzés nem fog elmaradni, mert annak a pótlását más időpontban nem tudjuk biztosítani. Ha valaki szeretne átjelentkezni másik időpontra, akkor természetesen erre is van lehetősége, de ez csak olyan képzésre lehetséges, ahol van még szabad hely. Erre való tekintettel, jövő hét péntekig közzé teszünk 2021. első félévére vonatkozó képzési időpontokat.

Ha valaki végleg szeretne visszalépni a részvételtől, azt természetesen megértjük és visszatérítjük a már befizetett regisztrációs díjat.

A III. Országos Komplex Mozgásterápia Konferenciát elhalasztjuk, de egy őszi időpontban megrendezésre kerül. Az új időpontot hamarosan közzétesszük, már szervezés alatt van! A befizetett részvételi díjak az új időpontra érvényesek, vagy kérésre visszautaljuk.

Bármilyen – időközben bekövetkező – változásról az érintetteket igyekszünk minél előbb üzenetben is tájékoztatni!

Köszönjük a türelmeteket, és megértéseteket! Bármilyen felmerülő kérdéssel, kéréssel a kmtakademia@gmail.com email címen várjuk megkereséseteket!

– A KMT Akadémia csapata –

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük