Összefoglaló a februári Csoportos KMT tanfolyamról

Kedves Barátaim!

 

Nagy örömmel és lelkesedéssel osztom meg veletek a február 2. és 4. között megvalósult Csoportos Komplex mozgásterápia tanfolyam élményeit! Megható volt látni, ahogy mindenki egymásra talált ebben a gyönyörű három napban.

Mindazok, akik részt vettek a képzésen, megtanulhatták a csoportos Komplex Mozgásterápia módszertanának elméleti és gyakorlati alapjait, ami remélem jelentős előrelépést jelent mindannyiuk számára a szakmai fejlődésükben.

Szinte az első pillanattól kezdve kialakult közöttünk a szeretetteli és empatikus légkör, amit mind az online, mind pedig a személyes résztvevőink egyaránt átérezhettek. A közvetlenség, a tegeződés a napindító gyakorlatoktól kezdve egészen az esti összegzésekig minden pillanatban a fejlődés és a közösség érzését építette bennünk és segített abban, hogy igazi közösségé formálódjunk.

Igazi kiváltság volt számomra, hogy megtapasztalhattam, ahogy egy hibrid formátumban zajló képzésen az online és a személyes résztvevők együtt formálódnak igazi szakmai közösségé még gazdagabbá téve az élményt, hiszen így még szélesebb körben tudtunk tapasztalatot cserélni és tanulni egymástól.

A képzés egyik csúcspontja és legszebb pillanata számomra a stressz és gyomorgörcs mentes vizsga volt, amikor a résztvevők megosztották egymással az önállóan készített foglalkozásterveiket és ezzel összeállítottak egy komplett kis ötletgyűjteményt a maguk számára, amit ezután szabadon felhasználhatnak.

Köszönöm minden résztvevőnek, hogy ennek a fantasztikus közösségnek a része lehettem, és hogy együtt léphetünk előre ezen az úton!

 

Szeretettel,

Gyuri

(Kulcsár György a KMT Akadémia szakmai vezetője)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük