Coaching szemléletű konzultációvezetés?

Legyen szó a pedagógiai munka bármely területéről – fejlesztés, iskolai, óvodai munka, szervezés, tervezés – biztosan találkozhatsz megkerülhetetlen helyzetekkel, körülményekkel, konfliktusokkal, kommunikációs buktatókkal .

A konzultáció fogalmát értelmezhetjük egyéni és csoportos helyzetekre egyaránt. Gondolhatunk itt a szülőkkel folytatott beszélgetésekre és megbeszélésekre, kollégákkal vezetett szakmai egyeztetésekre, de főképp gyerekekkel folytatott támogató, problémafeltáró, megoldásorientált beszélgetésekre is!

Gyakori nehézségként látjuk, hogy egyes kommunikációs helyzetek, vitás, konfliktussal telített szituációk már a kezdetektől fogva zsákutcának bizonyulhatnak. Túl sok fel nem oldott konfliktust, megoldatlan vagy megoldhatatlannak látszó problémát, kilátástalannak tűnő feladatmennyiséget rejtenek magukban.

Számos alkalommal bomlik meg a nevelés, oktatás területén megkerülhetetlen gyerek – szülő – pedagógus háromszög egyensúlya, erőtere.

Egyre gyakoribbak az olyan helyzetek, mikor szülő, gyerek vagy kolléga szorul valamilyen élethelyzetéből, konfliktusából adódóan segítségre, támogatásra.

A coachingban megismert problémafeltáró, helyzetelemző gyakorlatokat tartalmazó és egyben empatikus, támogató, de megoldásorientált beszélgetés, a coaching szemléletű konzultációvezetés!

Hogyan zajlik? Mi a háttere?

Több infót kérek a coaching szemléletű konzultációvezetésről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Coaching szemléletű konzultációvezetés

Coaching szemléletű konzultációvezetés

Önismereti fókuszú, élmény alapú tanfolyam, elmélettel.

 • Hogyan támogasd hatékonyan a

  a gyerekeket és szüleiket.

 • Hogyan építs fel működő

  kommunikációs csatornákat.

 • Milyen coaching eszközöket használj

  pedagógiai folyamataidban.

Rendszeresen beszűkülnek a kommunikációs csatornáid?

Nem tudod kellőképpen támogatni tanítványaidat és szüleiket?

Küzdesz a rád háruló pedagógiai feladatokkal?

Ha pedagógiai területen dolgozol, akkor biztosan találkoztál már olyan helyzetekkel, amikor nehéz volt megbirkózni a körülményekkel, konfliktusokkal, vagy a kommunikációs buktatókkal. Ha szeretnél hatékonyabb és eredményesebb kommunikációt tanulni, akkor a coaching szemléletű konzultációvezetés tanfolyamunk az, amire szükséged van.

Milyen témakörökkel találkozhatsz?

A tanfolyamunk során megtanulod, hogyan alkalmazd a coaching szemléletet a pedagógiai munkádban. A coaching egy olyan módszer, amely segít a problémák felismerésében, megoldások keresésében és a hatékony kommunikációban. A tanfolyamunk segítségével elsajátíthatod a coaching alapelveit, gyakorlati módszereit és technikáit, amelyeket a pedagógiai munkában tudsz alkalmazni.

Ezt nyújtunk neked

Amit várunk tőled

Lehetőséged van megismerkedni a coaching alapelveivel és gyakorlati módszereivel, valamint megtanulhatod a coaching szemléletű konzultáció vezetését. Az általunk kínált tanfolyam kiváló lehetőség arra, hogy elsajátítsd a hatékony kommunikációt, a problémamegoldást és a helyzetelemzést a pedagógiai munkában.

A tanfolyam oktatója

Picture of Balogh Krisztián

Balogh Krisztián

pedagógus coach

A tanfolyamunk során részletesen megismerkedünk a coaching szemléletű konzultáció vezetésének alapjaival, valamint azokkal a módszerekkel és technikákkal, amelyek segítenek a hatékony kommunikációban és a problémamegoldásban. Azok, akik részt vesznek a tanfolyamon, biztosak lehetnek abban, hogy hatékonyabbá válnak a pedagógiai munkájukban, és sikeresebben tudják kezelni az előttük álló kihívásokat és nehézségeket.

Ami még együtt jár a tanfolyammal!

 • Szakmai háttér

  Többlépcsős fejlődési lehetőség

 • Szakmai megközelítés

  Megbízható szakmai tapasztalat

 • Gyakorlati ismeretek

  Azonnal használható szaktudás

Tanfolyamunkat nem csak azoknak ajánljuk, akik a pedagógiai szektorban dolgoznak, hanem mindenkinek, aki szeretne hatékonyabbá válni a kommunikációban és a problémamegoldásban. Ha szeretnéd megtanulni a coaching szemléletű konzultáció vezetésének alapelveit és módszereit, akkor regisztrálj most tanfolyamunkra!

A legfontosabb technikai tudnivalók

Helyszín

Mozgatórugó Fejlesztőház 1132 Budapest, Kresz Géza u. 29.

Időpont

2023.05. 19 -21.

péntek – szombat – vasárnap
naponta 9.00 – 17.00 – ig

Jelentkezési határidő:

2023.05.05. 12:00 óra

Részvételi díj

67.000 Ft
plusz
regisztrációs díj:
17.000 Ft
KMT munkaközösség tagoknak:
10.000 Ft
Akadémiai tagoknak: 0 Ft

tanúsítvány

3 napos képzés (24 tanóra) nem akkreditált, de a kötelező 120 órás pedagógus továbbképzési rendszerben elszámolható pedagógus továbbképzés.

A képzés bejelentésköteles felnőttképzés, tanúsítvánnyal zárul.
A tanúsítvány munkakör betöltésére, tevékenység végzésére nem jogosít.
A képzésen tanultak szabadon alkalmazhatók a képzést sikeresen teljesítő eredeti munkakörében, tevékenységében.

Legyél te is pedagógus coach!

Jelentkezz és használd fel a gyakorlati tudást már a tanfolyamot követően!

Kapcsolat

Email: kmtakademia@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük