Hatékony segítségnyújtás a fejlesztőknek és segítőknek – Töltődj fel és vágj neki!

Szeretnéd, hogy az energiáid ne szivárogjanak el a fejlesztő- és segítő munka során? Hatékonyabban szeretnél segíteni a hozzád fordulóknak? A KMT Akadémia egy önismereti kurzust kínál, amely segít „felvértezni” téged mindenféle élethelyzetben való helytálláshoz.

Melyek lehetnek azok a jelzések, hogy ideje lenne időt szánni magadra is?

Ha minden apróság feldühít, inkább fáraszt a munka, gyakran panaszkodsz fásultságról, és konfliktusaid vannak szülőkkel, gyerekekkel. Az is előfordulhat, úgy érzed, hogy a családod is csak terhet jelent számodra. Hiába szeretnél jót a szülőknek és a gyerekeknek, nem hallgatnak rád, és gyakran előfordul, hogy olyan hangot ütsz meg, amit utólag bánsz és szégyellsz.

Az önismereti napon segítünk megszabadulni terhektől, és eközben felszabadítjuk az erőforrásaidat: A fejlesztői, pedagógusi munkád során is gyakran kerülhetsz konfliktusba a szülőkkel, gyerekekkel és akár magaddal is. A felgyülemlő stressz és a le nem vezetett feszültségek fárasztanak és terhelnek, ami testi tünetekké is alakulhat. Az Önismereti képességfejlesztés segít megtalálni a kiutat és felvértezni önmagadat, mint egyik legfontosabb eszközödet.

Személyiséged varázsa, figyelmed, koncentrációd és empátiád ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb, mint a szakszerű feladatsorok összeállítása és a szakmai tanácsadás. Az önismereti képességfejlesztés lehetőséget nyújt arra, hogy az elméleti szaktudás és a gyakorlati tapasztalatok mellett személyiséged is készen álljon a hatékony segítségnyújtáshoz.

Összpontosít az önmagad megismerésére, saját tapasztalatokon alapul. Segít lépéseket tenni a korlátozó hiedelmek feloldása és a kondicionálódott érzelmek (pl. szorongás, félelem) gátlásai felé. Az önismereti kurzus során tapasztalatot szerezhetsz kommunikációban, konfliktuskezelésben, empátiában és fejlesztésében, valamint megküzdési stratégiák elsajátításában is..

Segít oldani személyes és szakmai problémáidat, elakadásaidat.

Ha szeretnéd megszerezni a Neuropedagógus címet, akkor az önismereti kurzus elvégzése is szükséges ehhez. A KMT Akadémia ezt az önismereti napot az önismereti kurzusként elismeri.

Minden érdeklődő kollégát szeretettel várunk, dolgozz a pedagógia bármely területén!

Ne engedd, hogy az energiáid elszivárogjanak! Töltsd fel magad és segíts hatékonyabban a hozzád fordulóknak!

A KMT Akadémia Önismereti képességfejlesztés napja segít feloldani korlátozó hiedelmeidet és felszabadítani erőforrásaidat a fejlesztő munkában és az élet minden területén.

Vedd fel a lépést az önmegvalósítás felé és csatlakozz hozzánk még ma!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük