KMT szakmai nap beszámoló

Kedves Kollégák!

Nagy örömmel osztom meg veletek a Komplex mozgásterápia szakmai nap élményeit, melyet 2024. március 2-án tartottunk Budapesten, az Egyensúlyház Fejlesztőközpontban. A workshop inspiráló hangulatával úgy érzetem megteremtette számunkra a szakmai fejlődés és egymás kölcsönös támogatásának lehetőségét.

A napot gondolatébresztő előadásokkal nyitottuk meg. Először a KMT etikai kérdéseiről merültünk el egy izgalmas diskurzusban, majd a kommunikáció és marketing etikájának rejtelmeibe kalandoztunk. Az előadások rengeteg lehetőséget adtak, hogy megvitassuk a közben felmerülő kérdéseket!

A délutánt a szakmai tapasztalatcsere töltötte ki. Lehetőségünk adódott megtárgyalni a KMT-vel kapcsolatos szakmai dilemmáinkat, felmerülő kérdéseinket és megismerni egymás jó gyakorlatait. Nyíltan és őszintén beszélgethettünk a felmerülő kérdéseinkről, kérdéseinkről, sikereinkről. Inspiráló volt látni a kollégák lelkesedését, kreativitását és elhivatottságát. Rengeteget tanultunk egymástól.

A nap folyamán nemcsak szakmailag fejlődtünk, de lehetőségünk volt érzelmileg is feltöltődni. Megoszthattuk örömeinket, nehézségeinket, és biztató szavakkal erősítettük egymás önbizalmát.

A Komplex mozgásterápia szakmai nap igazi ünnepe volt a KMT-nek. A nap folyamán megerősödött a szakmai közösségünk, és újabb inspirációt kaptunk a mindennapi munkánkhoz.

Hálás vagyok minden egyes résztvevőnek, hogy hozzájárult a nap sikeréhez. Köszönöm a részvételt, a nyitottságot és a lelkesedést!

Szeretettel várunk a következő szakmai napon!

Gyuri

(Kulcsár György a KMT Akadémia szakmai vezetője)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük