Komplex mozgásterápia szakmai nap

Kedves KMT-s Kollégák!

Mindenki tudja, hogy a KMT fejlesztő munka kimerítő lehet. Egyedül érezhetjük magunkat, bizonytalansággal küzdhetünk a módszertan alapjaiban, vagy épp a legújabb változásokkal, a módszertan fejlődésével kapcsolatos információhiány okozhat fejfájást. A szakmai napok pont azért jöttek létre, hogy ezeken a kihívásokon együtt túljuthassunk. Itt nem vagyunk egyedül, itt egymásra támaszkodhatunk, és közösen építhetjük a tudásunkat.

Miért pont a szakmai napban látom a megoldást?

Először is, itt nemcsak szakmai tudást szerezhetünk, de kapcsolatokat is építhetünk. Találkozhatunk más, a KMT módszertanát használó szakemberekkel, akikkel együtt fejlődhetünk és tanulhatunk egymástól.

Másodszor, ezek a napok segíthetnek erősíteni az önbizalmunkat. Amikor láthatjuk, hogy mások is hasonló kihívásokkal küzdenek, és mégis képesek megoldásokat találni, az erőt adhat nekünk is, hogy higgyünk saját képességeinkben.

Harmadszor, fontos visszajelzéseket kaphatunk a munkánkról, amik segíthetnek abban, hogy még jobbak legyünk. Személyes találkozásaink alkalmával megismerhetjük a módszer oktatóit is, akik közvetlen tanácsokkal segíthetnek minket a fejlődésben.

Ezen kívül a szakmai napok feltöltődést is jelentenek számunkra, mind szakmailag, mind pedig emberileg. Itt lehetőségünk van kerekasztal beszélgetésekre, ahol megoszthatjuk tapasztalatainkat és megvitathatjuk az aktuális témákat.

A félév első szakmai nap menete már körvonalazódik előttünk, és alig várjuk, hogy elkezdődjön. Reggel 9:30-kor kezdődik a regisztráció, majd 10:00-kor a megnyitóval és a nap menetének bemutatásával folytatjuk. Nyitókörünkben lehetőségünk lesz bemutatkozni, megosztani motivációinkat, és megismerkedni egymással.

A nap során számos érdekes és tanulságos program vár ránk, melyek segítenek fejlődni és erősödni szakmailag: Megvitathatjuk a KMT módszertanának használóit érintő etikai kérdéseket. Tapasztalatot cserélhetünk a KMT módszertana mellett alkalmazott kiegészítő fejlesztő eljárásokról. Válaszokat kereshetünk az egyéni és csoportos KMT fejlesztés során felmerülő szakmai és emberi kérdésinkre. Valamint lehetőséget találhatunk rá, hogy megosszuk egymással azon megbízható szakemberek elérhetőségeit, akikhez szükség esetén tovább irányíthatjuk a hozzánk forduló gyermekeket.

A félév második szakmai napja is hasonlóan izgalmas programokat kínál majd, és reméljük, hogy ott is találkozunk!

Összességében a szakmai nap nemcsak egyszerű rendezvények sora számunkra, hanem egy közösség, ahol támogatjuk egymást és együtt fejlődünk. Várunk mindenkit szeretettel és nagy lelkesedéssel, hogy együtt fedezzük fel a KMT világát!

Legyen szép napod, és találkozzunk hamarosan!

Szeretettel,

Gyuri

Kulcsár György, a KMT Akadémia szakmai vezetője

Komplex mozgásterápia szakmai nap” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük